Vacature HR Medewerker (24 uur)

Werken bij Intramed is iets bijzonders. Intramed is onderdeel van Convenient, een bedrijf dat al meer dan 30 jaar software maakt. Per april 2022 hebben we een stap naar de toekomst gemaakt door ons aan te sluiten bij  Total Specific Solutions (TSS). Deze organisatie is een wereldwijde speler met diverse softwarebedrijven in haar portfolio, en focust op klantenservice, productinnovatie, kwaliteit en technologie.

Intramed maakt geweldige softwarepakketen voor de paramedische zorg, zoals fysiotherapie, logopedie, GGZ en nog veel meer beroepsgroepen. Binnen de zorg moet er ontzettend veel administratie gedaan worden. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten zo min mogelijk tijd moeten besteden aan die administratie, door zoveel mogelijk te automatiseren en gemakkelijk te maken. Op die manier kan je als patiënt de zorg en aandacht krijgen die je verdient.

Onze cultuur

Wij zijn trots op onze cultuur. Het is altijd gezellig en we hebben een open en informele werksfeer. We werken in teamverband aan onze producten. In de pauze gaan we gezellig naar onze lunchruimte (die lijkt op een bruin café) om daar te genieten van een verse lunch. Er worden veel activiteiten georganiseerd, er zijn kennissessies en er is ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als uitvoerend niveau.

Werken als HR medewerker bij Intramed

Dit zeggen je collega’s:

“Ik ben begonnen op het Service Centrum en wilde wat anders, nu werk ik met veel plezier op de Verkoop-Administratie!” – Abigail

“Ik ben onlangs begonnen. Ik ben ontzettend tevreden over de interne opleidingen, de sfeer en de geweldige lunch!” – Arshad

Wij zoeken een enthousiaste HR medewerker (parttime)

Als HR Medewerker bij Intramed ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en optimaliseren van de HR administratie. Diversiteit is het kenmerk van je werk, geen dag is hetzelfde: je stelt arbeidsovereenkomsten op, beheert de personeelsdossiers, biedt ondersteuning bij het recruitmentproces en zorgt voor een goede voorbereiding, uitvoering en controle van de maandelijkse salarisrun. Daarnaast beheer je de personeelsverzekeringen en pensioen, bewaak je de actualiteit van het arbeidsvoorwaardenhandboek en help je mee met het voorbereiden van de beoordelingsronde.

Oftewel, word jij blij van…..

 • Verwerken van mutaties ten aanzien van in-, door- en uitstroom.
 • Registreren, administreren en bewaken verlofregelingen, zwangerschappen, ziekte.
 • Mede verantwoordelijk voor de voorbereiding, verwerking en controle van salarismutaties.
 • Beheerder van personeelsverzekeringen en pensioenregeling.
 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten, HR brieven en bewaking van tijdige retourontvangst.
 • Beantwoorden van vragen van medewerkers en managers op HR gebeid.
 • Ondersteunen bij recruitmentproces (zoeken, uitnodigen, afwijzen en events).
 • Meedraaien in HR projecten.

….. dan maken wij graag kennis met jou voor onze openstaande functie van HR medewerker!

Wat vragen wij van jou:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ of HBO opleiding op het HR gebied.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beschikt over actuele kennis van wet- en regelgeving op HR gebied.
 • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je neemt graag initiatief en bent integer.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met AFAS.
 • Het is een pré wanneer je in het bezit bent van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Mocht je niet in het bezit zijn van dit diploma, dan verwachten wij dat je bereid bent dit diploma na indiensttreding te halen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevende organisatie met ruimte vooreigen initiatief en zelfontplooiing. Gedeeltelijk thuiswerken behoort bij de mogelijkheden.

 • Een aansprekende functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Leuke collega’s en een ambitieuze en informele bedrijfscultuur;
 • Flexibele werktijden;
 • Een startsalaris op fulltime basis tussen € 2.500 en € 3.000 bruto per maand (excl. vakantiegeld en dertiende maand). Het salaris zal worden bepaald op basis van ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden met o.a. dertiende maand, een goede pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een thuiswerkvergoeding, een sabbaticalregeling, opleidingsmogelijkheden en als je op kantoor werkt een geweldige lunch!
 • Een laptop, inclusief de benodigde accessoires, een telefoon(budget) en abonnement;
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 28 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!)
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team.

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Ben jij de HR medewerker die graag de mouwen opstroopt en van aanpakken weet? Vertel in een motivatiebrief (of video) waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvolle bedrijf! Vergeet niet je CV toe te voegen.

Toch nog vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem contact op met Rati Sahti via rsahti@convenient.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie

Vergroot cliënt-betrokkenheid met EPD software Intramed Compleet

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatiebrief of video naar Rati Sahti