Vacature HR Specialist

De hr-administratie op rolletjes laten lopen, jij kan dat.

Je actuele kennis van de laatste arbeidsvoorwaardelijke wet- en regelgeving toepassen bij een maatschappelijk relevante organisatie, jij doet niets liever. In-, door- en uitstroom van personeel, jij weet er alles van. Binnen een open en ambitieuze organisatie zet jij je resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel in om zorg te dragen voor de hr-processen en de hr-administratie verder te optimaliseren.

Werken als HR medewerker bij Intramed

Dit zeggen je collega’s:

“Ik ben begonnen op het Service Centrum en wilde wat anders, nu werk ik met veel plezier op de Verkoop-Administratie!” – Abigail

“Ik ben onlangs begonnen. Ik ben ontzettend tevreden over de interne opleidingen, de sfeer en de geweldige lunch!” – Arshad

Jij maakt het mogelijk als onze HR Specialist

Jij maakt het mogelijk als onze HR Specialist
De vragen van collega’s over arbeidsvoorwaarden, verlofregelingen of andere hr-zaken vervelen jou nooit, want jij helpt je collega’s graag aan het juiste antwoord. En of het nu gaat om het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verwerken van salaris-, in-, door- en uitstroommutaties; jij zorgt dat alles klopt. Want je houdt van je vak en de afwisseling in de taken die daarbij komt kijken. Maar dat niet alleen. Je kijkt waar het beter kan en houdt er van om de puntjes op i te zetten zodat onze administratieve processen optimaal verlopen.

Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe HR Specialist, dan ga jij:

 • op zoek naar de juiste antwoorden op de vragen van collega’s en managers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen die zij hebben op hr-gebied.
 • aan de slag met de administratieve hr-zaken. Je verwerkt mutaties m.b.t. de in-, door- en uitstroom, voert de regie op de administratie en processen van verlofregelingen, zwangerschappen en verzuim van medewerkers en beheert de personeels- en pensioenverzekeringen.
 • de voorbereiding en de controle op de salarisverwerking doen.
 • zorgen voor een vliegende start van nieuwe collega’s. Je ondersteunt in het recruitmentproces, stelt arbeidsovereenkomsten op, draagt zorg voor de hr-correspondentie en zorgt ervoor dat alles op tijd ontvangen wordt.
 • ca. 25-50% van je tijd ook meewerken in verschillende hr-projecten. Bijvoorbeeld projecten die gaan over gesprekscyclus, personeelshandboek, recruitment, verzuim en MTO.

Slimme software voor de paramedische zorg, waarmee we zorgverleners kunnen ontzorgen. Dat is waar we ons bij Intramed mee bezig houden. Al sinds 1992. Van intake tot behandeling en agendavoering, van facturatie tot declaratie: wij bieden een volledig EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) voor fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en andere zorgverleners binnen de paramedische wereld. Onze software zorgt ervoor dat deze zorgverleners meer tijd over houden voor het verlenen van zorg, want dat is waar het écht om draait. Daarnaast krijgen zorgverleners door het gebruik van onze software inzichten en (stuur)cijfers en kunnen ze rekenen op meer betrokken en tevreden patiënten. Zo mooi kan het zijn.

Met meer dan 4.000 klanten, ruim 16.000 gebruikers en 85 bevlogen medewerkers bouwen we samen aan het succes van ons EPD en onze organisatie. En dat doen we goed. We zijn een maatschappelijk relevante organisatie, hebben een groot marktaandeel en onze klanten zijn blij met de producten en services die we bieden. We zoeken de samenwerking met onze klanten op om in co-creatie onze software en dienstverlening te verbeteren.

Werken bij Intramed is iets bijzonders. In welk team je ook werkt, je staat er nooit alleen voor. We faciliteren een werkomgeving waar écht aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar jouw mening wordt gewaardeerd en waar we de verbinding met elkaar aangaan. We houden van gezelligheid. Zo lunchen we samen in ons bruin café, wordt er altijd wel iets georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Last but not least: onze fantastische jaarfeesten: ben jij er in juni bij?

Jij versterkt de hr-afdeling, waar je nauw samenwerkt met je collega HR Adviseur, maar ook met externe partners als de arbodienst, pensioenverzekeraars en werving- en selectiebureaus. Binnen het team kun je rekenen op veel zelfstandigheid en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De basis voor jouw succes

De drive om het verschil te maken, die zie je in al jouw handelen terug. Zo ga je bijvoorbeeld resultaatgericht te werk en ben je goed in staat om mensen te verbinden. Dit combineer je met een leergierige instelling, verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid. Omdat je graag mensen helpt en een open, integere persoonlijkheid bent, gaan mensen snel het gesprek met je aan. Je stelt vragen, neemt initiatief en pakt zaken op en aan. Daarbij heb je voor deze vacature HR Specialist:

 • in ieder geval hbo-werk- en denkniveau. Heb je een diploma van een hrm-opleiding op zak, dan is dat een plus.
 • ervaring opgedaan hr-officer-, medewerker-, assistant of vergelijkbaar.
 • ervaring met AFAS geeft je nog een extra streepje voor.

Werken bij Intramed brengt je meer

Zoek je als HR Specialist een baan waar je je talenten in kunt zetten voor het maatschappelijk belang, dan ben je bij Intramed aan het juiste adres. Bij ons krijg je de kans om mee te bouwen aan betere zorg. Maar er is meer.

We hebben de voordelen van het werken bij Intramed op een rijtje gezet:

 • een uitdagende parttime functie binnen een dynamische omgeving. Zowel 24 uur als 32 uur is bespreekbaar.
 • een startsalaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband én op basis van ervaring, kennis en kunde.
 • vakantiegeld en 28 vakantiedagen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis en kantoor te werken. Als de vraagbaak van onze organisatie, is het handig dat je in ieder geval 2 dagen per week op kantoor werkt. En zeker in het begin zien we je graag op kantoor, zodat jij ons, onze medewerkers en processen leert kennen. En wij jou.
 • mooie extra’s als een winstdelings-, pensioen- en sabbaticalregeling, maar ook een thuiswerkvergoeding en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Denk aan een volgende stap als HR Adviseur of HR Business Partner binnen TSS/Topicus.com bijvoorbeeld.
 • een laptop en een simkaart; wij zorgen dat je je werk goed kunt doen.
 • een lekkere lunch die voor je klaarstaat als je op kantoor werkt. Daarnaast staat er voor juni dit jaar een knallend jaarfeest op het programma. Intramed viert dan het 30-jarig jubileum, dat wil je niet missen.
 • werken binnen een team van enthousiaste en bevlogen collega’s, die graag de samenwerking opzoeken.

Intramed is onderdeel van www.convenient, TSS, Topicus.com en CSI. Door constante groei zijn de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Hoe nu verder?

Laat jij de hr-administratie op rolletjes verlopen? Mooi. Stel je dan aan ons voor door te reageren op de vacature HR Specialist bij Intramed.

Stuur je cv en motivatie naar ons toe via yjansen@convenient.nl

Heb je vragen? Yvonne Yvonne Jansen geeft antwoord via +31 6 51 99 08 14

Hoe gaan wij met jouw gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Convenient B.V.) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend. 

Vergroot cliënt-betrokkenheid met EPD software Intramed Compleet

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Yvonne Jansen