Vacature Product Owner

Werken bij Intramed is iets bijzonders. Intramed is onderdeel van Convenient, een bedrijf dat al meer dan 30 jaar software maakt. Per april 2022 hebben we een stap naar de toekomst gemaakt door ons aan te sluiten bij  Total Specific Solutions (TSS). Deze organisatie is een wereldwijde speler met diverse softwarebedrijven in haar portfolio, en focust op klantenservice, productinnovatie, kwaliteit en technologie.

Intramed maakt geweldige softwarepakketen voor de paramedische zorg, zoals fysiotherapie, logopedie, GGZ en nog veel meer beroepsgroepen. Binnen de zorg moet er ontzettend veel administratie gedaan worden. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten zo min mogelijk tijd moeten besteden aan die administratie, door zoveel mogelijk te automatiseren en gemakkelijk te maken. Op die manier kan je als patiënt de zorg en aandacht krijgen die je verdient.

Onze cultuur

Wij zijn trots op onze cultuur. Het is altijd gezellig en we hebben een open en informele werksfeer. We werken in teamverband aan onze producten. In de pauze gaan we gezellig naar onze lunchruimte (die lijkt op een bruin café) om daar te genieten van een verse lunch. Er worden veel activiteiten georganiseerd, er zijn kennissessies en er is ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als uitvoerend niveau.

Werken bij Intramed

Dit zeggen je collega’s:

“Ik ben begonnen op het Service Centrum en wilde wat anders, nu werk ik met veel plezier op de Verkoop-Administratie!” – Abigail

“Ik ben onlangs begonnen. Ik ben ontzettend tevreden over de interne opleidingen, de sfeer en de geweldige lunch!” – Arshad

Wij zoeken een enthousiaste Product Owner (40 uur)

Samen met de development teams en je stakeholders zorg je ervoor dat de productvisie werkelijkheid wordt, zodat onze klanten elke dag een beetje beter geholpen worden.

Wat doe je als Product Owner bij Intramed

Je neemt eigenaarschap voor het product en bij behorende customer journeys. Samen met de teams en stakeholders kom je tot nieuwe ideeën om het product nog beter te maken. Je weet de verschillende ideeën te prioriteren en dit met je development team verder op te splitsen in behapbare stukken. Hierdoor ben je instaat om zo veel mogelijk waarde op te leveren voor de klant bij iedere release. Tegelijkertijd kan je op ieder niveau uitleggen wat jouw visie is en hoe de roadmap voor de komende kwartalen eruit gaat zien.

 • Een richting neerzetten en opvolgen om samen met de teams te zorgen dat jullie een zo waardevol mogelijk product neerzetten.
 • “Waarmee maken we de meeste impact?” Werken met een juist geprioriteerde roadmap.
 • Je development team inspireren, en sparren over de waarde van epics en user stories. “Hoe kunnen we epics op de meest waardevolle manier opknippen?” “Wat is de beste oplossingen om user stories te realiseren?”
 • Hoe kom je met zowel interne/externe stakeholders tot een zo goed mogelijk resultaat?
 • “Hoe kunnen we ze snel mogelijk onze aannames valideren?” De Agile mind-set en aanpak stimuleren binnen je de teams en samen het team naar een hoger niveau tillen.
 • Impact en keuzes maken. “Wat doen we nu en wat komt later?”
 • Wensen op waarde schatten. “Waarom is dit zo belangrijk?”

“Ben jij klaar om samen met ons onze producten nog beter te maken,
zodat onze zorgverleners worden ondersteund in hun dagelijkse praktijkvoering?”


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevende organisatie met ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Gedeeltelijk thuiswerken behoort bij de mogelijkheden.
 • Een aansprekende functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Leuke collega’s en een ambitieuze en informele bedrijfscultuur;
 • Flexibele werktijden;
 • Een goed markt conform salaris (Het salaris zal worden bepaald op basis van ervaring.)
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden met o.a. dertiende maand, een goede pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een thuiswerkvergoeding, een sabbaticalregeling, opleidingsmogelijkheden en als je op kantoor werkt een geweldige lunch!
 • Een laptop, inclusief de benodigde accessoires.
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 28 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!)
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Ben jij de Product Owner die graag de mouwen opstroopt en van aanpakken weet? Vertel in een motivatiebrief (of video) waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvolle bedrijf! Vergeet niet je CV toe te voegen.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatiebrief of video naar Rati Sahti.

Toch nog vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Ook dan kan Rati Sathi je helpen. Neem contact met haar op via rsahti@convenient.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Hoe gaan wij met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie

Vergroot cliënt-betrokkenheid met Intramed Compleet

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatiebrief of video naar Rati Sahti