Hoe koppel ik een behandelserie aan een dossier?

Op tabblad ‘2. Behandelserie’ in een behandelepisode kunt u via ‘Opties’, ‘Koppel behandelserie’ de behandelserie aan de behandelepisode koppelen.

Als de behandelserie niet is aangemaakt binnen de behandelepisode, of niet gekoppeld is, kan de behandelserie achteraf gekoppeld worden. Open daarvoor tabblad ‘2. Behandelserie’ van de betreffende behandelepisode. Klik op de knop ‘Opties’, optie ‘Koppel behandelserie’. Klik in het scherm ‘Selecteren behandelserie’ op de behandelserie en klik op de knop ‘OK’.

Als er al behandelingen op de gekoppelde behandelserie staan, worden niet automatisch de sessiejournaals toegevoegd in de verslaglegging. Als u met terugwerkende kracht de sessiejournaals wilt toevoegen, kunt u dat per behandeling doen. Open daarvoor de behandeling (bijvoorbeeld via de agenda). Ga naar tabblad ‘2. Verslaglegging’ en klik op het icoon Formulier toevoegen - Intramed. Klik vervolgens op het formulier ‘Behandeling’ gevolgd door ‘OK’. Herhaal deze stappen zo nodig bij andere behandelingen.

TIP: Als u een behandeling toevoegt via de wizard ‘Plannen van een afspraak’ (via de agenda, of via menu [Bestand], [Afspraak inplannen]) en u vinkt de optie ‘Het betreft een nieuwe klacht’ aan, wordt automatisch een nieuwe behandelserie en een nieuwe – gekoppelde – behandelepisode toegevoegd.

Gerelateerde vragen

 • Hoe voeg ik een tussenevaluatie toe?

  U kunt een tussenevaluatie toevoegen via het icoon Formulier toevoegen - Intramed‘Tussenevaluatie inplannen’ boven de behandelplantabel, of via het icoon Formulier toevoegen - Intramed‘Formulier toevoegen’ in de behandeling.

  Lees meer
 • Heb ik Intramed Plus nodig om mijn verslaglegging in Intramed te doen?

  Nee. Met Intramed beschikt u over de basisverslagleggingsrichtlijnen met (voor de meeste beroepsgroepen) een aantal meetinstrumenten. Fysiotherapie, GGGZ en GBGGZ hebben daarnaast de mogelijkheid om de basisverslaglegging uit te breiden met extra meetinstrumenten d.m.v. Intramed Plus. 

  Lees meer
 • Hoe voeg ik een meetinstrument toe in een dossier?

  Boven de navigatieboom in de verslaglegging heeft u de beschikking over 3 iconen Formulier toevoegen - IntramedVragenlijst toevoegen - Intramed en Testverslag toevoegen - Intramed waarmee u respectievelijk een formulier, vragenlijst en testverslag kunt toevoegen.

  Lees meer
 • Mijn verslaglegging is aangemaakt in een oudere verslagleggingsrichtlijn. Kan ik deze aanpassen naar de nieuwste richtlijn?

  In de meeste gevallen is dat mogelijk. Als u de nieuwe verslagleggingsrichtlijn heeft geïmporteerd, krijgt u in de behandelepisode de melding dat de verslaglegging geconverteerd kan worden.

  Lees meer
 • Kan ik niet-verplichte velden in de verslaglegging verplicht maken en andersom?

  Dat kan. In de richtlijninstellingen kunt u bij elk veld aangeven of het verplicht of niet-verplicht is om in te vullen.

  Lees meer
 • Is het mogelijk om met standaard teksten te werken in de verslaglegging?

  Ja. Bij de meeste velden is het icoon Standaardtekst - Intramed beschikbaar. Hiermee kunt u standaard teksten kiezen die Intramed heeft toegevoegd en/of u kunt uw eigen standaardteksten toevoegen.

  Lees meer
 • Waar kan ik mijn verslaglegging doen in Intramed?

  Op tabblad ‘5. Beh.dossier/Oefenprog’s’ van de patiëntgegevens worden alle behandelepisodes bewaard. In een behandelepisode kunt u op tabblad 1 uw verslaglegging doen.

  Lees meer