Mijn UZI-pas werkt niet meer, wat nu?

Als je UZI-Pas niet meer werkt, controleer dan als eerste of de kaartlezer met UZI-pas aangesloten is op de computer. Controleer daarna via de Safesign software (Token administratie) of de status van de UZI-pas “operationeel” is.

Je kunt de Safesign software vinden door in het startmenu van Windows te zoeken naar “Token Administratie”.
Als de status van de UZI-pas anders is dan “operationeel”, verwijder de pas dan uit de kaartlezer en steek deze er opnieuw in. Controleer of de status veranderd in “operationeel”. Voordat je de UZI-pas met de nieuwe status “operationeel” in Intramed kunt gebruiken, moet je Intramed opnieuw opstarten.

Mocht de status niet veranderen, neem dan contact op met de helpdesk van UZI-register.

Gerelateerde vragen

 • Wat moet ik doen als de Intramed conversie naar een nieuwere versie niet lukt?

  Als de conversie niet lukt naar een nieuwere versie van Intramed, dan zal Intramed de gedane acties terugdraaien en kun je de conversie opnieuw proberen.

  Lees meer
 • Mijn Intramed gebruikersaccount is (tijdelijk) geblokkeerd, wat nu?

  Het kan zijn dat een gebruikersaccount tijdelijk geblokkeerd is, bijvoorbeeld doordat er te vaak een verkeerd wachtwoord ingevoerd is bij het inloggen.
  Raadpleeg in dat geval altijd eerst een medewerker die in de administratie alle rechten heeft (vaak de praktijkhouder of systeembeheerder). Deze medewerker heeft de mogelijkheid om het account weer actief te maken. Is deze medewerker niet in de buurt kun je ook een half uur wachten. De standaard blokkeertijd is namelijk een half uur, daarna wordt het account weer gedeblokkeerd. Het kan zijn dat de praktijkhouder of systeembeheerder deze blokkeertijd heeft aangepast.

  Lees meer
 • Bij het inloggen krijg ik de volgende melding: "Het bestand WBTRV32.DLL is niet gevonden"

  Om Intramed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om het softwareprogramma Pervasive geïnstalleerd te hebben. Of dat bij jou ook geregeld is, kun je controleren in het configuratiescherm van Windows.

  Lees meer
 • Bij het inloggen krijg ik de volgende melding: "Btrieve 94"

  Deze melding komt veelal voor bij netwerkadministraties. In de meeste gevallen lost het resetten van Pervasive/Actian op de hoofdcomputer en op de client het probleem op.

  Lees meer
 • Bij het uitvoeren van een COV-check krijg ik de volgende melding: "Forbidden 403”

  Om een controle op verzekeringsrecht (COV) uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om een geldig VECOZO systeemcertificaat te hebben. Dit certificaat moet aanwezig zijn binnen de internetopties van de computer waar je op werkt.

  Lees meer
 • Ik krijg een "Interne server fout" bij het Patiënten Portaal

  Deze fout ontstaat als de webserver geen verbinding meer heeft met de Intramed database. Deze foutmelding kan meerdere oorzaken hebben. Deze oorzaken worden geregistreerd op de webserver.

  Lees meer
 • Na de update krijg ik de melding "versie XXXX niet gevonden in bestand"

  Als je bij het opstarten van Intramed de melding krijgt dat een bepaalde versie niet gevonden kan worden, betekent dit in de meeste gevallen dat de database geconverteerd is naar een nieuwere versie van Intramed.

  Lees meer
 • Bij het inloggen in Intramed krijg ik de volgende foutmelding: "Het automatisch aanbieden van vragenlijsten is (deels) mislukt door de volgende fout: Invalid address"

  Als je deze melding krijgt bij het opstarten van Intramed, staat er een vragenlijst klaar om te versturen maar bij een van de patiënten is geen (geldig) e-mailadres ingevoerd.

  Lees meer
 • Alle oude behandelepisodes van een patiënt zijn verdwenen, hoe kan dit? En hoe krijg ik ze weer terug?

  Op tabblad “4. Behandelepisodes” van de patiëntgegevens kan het filter “Alleen openstaande behandelepisodes tonen” aangevinkt zijn. Na het uitvinken hiervan zijn ook de afgesloten behandelepisodes weer zichtbaar.

  Lees meer