Intramed Compleet aanvragen

Intramed Compleet starten, proberen of upgraden? Vraag het hier aan.

Met onderstaand formulier kun je Intramed Compleet aanvragen als nieuwe of bestaande klant. Wij richten de software voor je in en begeleiden je met het gebruik ervan. Zo kun je optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden van Intramed Compleet.

Wil je eerst een kijkje achter de schermen? Bekijk dan in 30 minuten de algemene demo over Intramed. Nieuwe klanten krijgen nu de eerste 3 maanden gratis!

Ben je een nieuwe klant?
Vraag eenvoudig jouw nieuwe praktijksoftware aan.

Hier kun je Intramed aanvragen.

Ben je al klant bij Intramed?
Upgrade vandaag nog naar Intramed Compleet!

Hier kun je jouw pakket upgraden.

VOORWAARDEN

  • Een licentie voor het programma Intramed wordt u (als nieuwe klant) eenmalig gratis verleend voor de komende drie maanden. De gratis proefperiode gaat meteen in na ontvangst van dit aanvraagformulier. De juiste geldigheidsdatum krijgt u toegestuurd.
  • Indien wordt besloten gedurende de eerste drie maanden niet met het programma door te gaan, dient u dit kenbaar te maken via een e-mail aan info@intramed.nl, onder vermelding van uw debiteurnummer en de reden van opzegging.
  • De overeenkomst loopt tot het einde van het jaar volgend op dit jaar en wordt steeds stilzwijgend met één kalenderjaar verlengd.
  • Opzegging van de overeenkomst kan alleen schriftelijk worden gedaan tot 1 oktober van het lopende jaar. De overeenkomst wordt vervolgens ontbonden per 31 december van dat lopende jaar.
  • Door dit aanvraagformulier te versturen verklaart u dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de Gebruiksovereenkomst voor Intramed, inclusief alle daarbij behorende bijlagen: A: Aanvraagformulier (dit document), B: Intramed SLA, C: Bewerkersovereenkomst. D. Documenten/Specificaties. Deze kunt u na lezen op de pagina voorwaarden. Indien u dit aanvraagformulier invult namens een rechtspersoon garandeert u persoonlijk tot vertegenwoordiging bevoegd te zijn.

Bekijk alle prijzen