Declaratiesoftware voor de zorg

Als therapeut of praktijkondersteuner werk je niet voor niets in de zorg: je wilt mensen helpen beter te worden. In werkelijkheid ben je nog te vaak bezig met de administratie, waaronder bijvoorbeeld het declareren naar verzekeraars en het bijhouden van declaraties van cliënten. Dit kost veel tijd, maar dankzij onze declaratiesoftware voor de zorg wordt declareren een stuk eenvoudiger. Onze declaratiesoftware voor de zorg is bedoeld voor specialisten zoals fysiotherapeuten, logopedisten, GGZ, oefentherapeuten en vele andere paramedische disciplines.

Reken hier je besparing uit
  • Ruud achter pc met Insight, de EPD software voor therapeuten en praktijkondersteuners

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan het verwerken en innen van declaraties. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Declareren naar VECOZO software

Intramed Compleet is hét software pakket voor therapeuten en zorgverleners. Met dit pakket hoef je je over een heleboel zaken geen zorgen meer te maken. Het is een online cloudoplossing met declaratiesoftware die eenvoudig declareren via VECOZO mogelijk maakt. Na de vlotte registratie van afspraken in de agenda, is het declaratieproces de volgende stap. Vervolgens voert Intramed een slimme controle uit en kun je eenvoudig declareren naar verzekeraars. Dit declaratieproces vindt altijd plaats via VECOZO. Met onze declaratiesoftware heb je de optie om in één keer naar alle verzekeraars tegelijk te declareren, maar indien dat niet wenselijk is kan dat ook per verzekeraar. Zijn veel van jouw cliënten bij dezelfde verzekeraar verzekerd, dan kun je bijvoorbeeld instellen dat er een aantal keer per maand wordt gedeclareerd. In feite ligt het declaratieproces volledig in jouw handen en heb je zelf de controle over de verwerking, maar dankzij onze slimme declaratiesoftware heb je er weinig omkijken naar en bespaar je vooral veel tijd.

Declaraties via D-Pay

Aanvullend op Intramed Compleet heb je ook de mogelijkheid om het pakket te verrijken met handige koppelingen. D-Pay is daar als alternatieve declaratievorm een goed voorbeeld van. Deze service is beschikbaar voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Hiermee besteed je een deel van het  declaratieproces en debiteurenbeheer uit. Binnen twee dagen worden alle declaraties netjes aan je uitbetaald. Zo hoef je nooit meer te wachten op geld. Dat bespaart weer tijd en natuurlijk ook ongemakkelijke gesprekken met cliënten die niet op tijd betalen.

Bespaar tijd en krijg meer inzicht

Dankzij de koppeling met Intramed kun je de declaraties bij zorgverzekeraars en cliënten incasseren. D-Pay maakt je facturerings- en incassoproces daardoor een stuk gemakkelijker. Je cliënten worden natuurlijk altijd vriendelijk te woord gestaan over facturen, zodat jij daar zelf niet meer achteraan hoeft te jagen en je kostbare tijd ook volledig kunt stoppen in het verlenen van zorg. Natuurlijk heb je wel altijd inzicht in de status van je declaraties en facturen, zodat je ook ziet welke declaraties verzonden en betaald zijn.

Gratis Intramed Compleet proberen

Ben je op zoek naar handige declaratiesoftware voor de zorg? Maak dan kennis met Intramed Compleet. Dit pakket biedt meer dan enkel declaratiesoftware. Ontdek ook de voordelen van een praktische agenda, een volledig flexibel EPD en een geïntegreerde boekhoudmodule voor kleine praktijken. Wil je liever een ander boekhoudpakket omdat je andere eisen stelt, of je hebt een wat grotere praktijk, dan is de koppeling met Twinfield die Intramed ook biedt wellicht een mooie optie! Bespreek jouw wensen en werkwijze als therapeut, eigenaar of praktijkondersteuner met ons, we helpen je graag.

Als nieuwe klant ontvang je Intramed Compleet de eerste 3 maanden gratis. Zo kun je kennismaken met alle handige tools en apps, zodat je ook precies weet wat de mogelijkheden zijn van ons declaratiesoftware. Volg daarnaast eens een online demo voor meer inzicht in dit volledige en complete software pakket.

Volg een online demo op Intramed Expert