Praktijkdashboard voor meer rust en inzicht

Tijd? Die kom je als praktijkhouder vaak tekort. De administratieve rompslomp moet verwerkt worden, correcte declaraties zijn nodig zodat je salarissen kunt uitbetalen, je moet voldoende PREM-vragenlijsten binnenhalen, er moet voldoende instroom van nieuwe cliënten zijn en dan wil je óók nog dat je medewerkers de juiste kwaliteit leveren met een passend behandelgemiddelde. 

Bij Intramed merken we dat praktijken vaak nog geen idee hebben wat praktijkdata voor hen kan betekenen. Het neemt zorgen weg en het geeft meer rust, inzicht en controle. Lees je mee?

Vraag Intramed Insight aan
  • Ruud achter pc met Insight, de EPD software voor therapeuten en praktijkondersteuners

Meer rust, inzicht en controle

Met het praktijkdashboard heb je volledig inzicht in de kwaliteit van je praktijk. Het geeft inzage in zaken als bedrijfsvoering, verantwoording, zorginhoud én cliëntgegevens. Het biedt houvast om te werken aan de groei van je praktijk. Meer inzicht en controle, is meer rust.

Verantwoording naar verzekeraar

Omdat je alle praktijkdata duidelijk inzichtelijk hebt, kun je beter anticiperen en voldoen aan de normen en richtlijnen van verzekeraars. Ook kun je datasets direct aanleveren bij de verzekeraar.

Overzichtelijk financieel inzicht

Je hebt (actueel) inzicht in de totale omzet, omzet per klacht, per behandeling, per jaar en maand én per medewerker. Door betere kwaliteitsbeheersing voorkom je gedoe over je vergoeding achteraf. Je weet exact waar je staat en je kunt je medewerkers er beter op coachen.

Het nut van praktijkdata in een kwaliteitsdashboard

Een volledig inzicht in je praktijkdata helpt om (weer) meer grip en controle te krijgen over je bedrijfsvoering. Door tussentijds regelmatig het dashboard met managementinformatie te monitoren, voorkom je verrassingen achteraf. Wijken de cijfers toch wat af, dan kun je alerts instellen en tijdig bijsturen. De praktijkdata geeft je niet alleen financieel inzicht en hulp met de verantwoording naar de verzekeraar, maar het geeft ook enorm veel inzage in herkomst van je cliënten. Je ziet duidelijk waar nieuwe kansen liggen: welke regio en verwijzers worden nog onvoldoende vertegenwoordigd en welke cliëntgroepen kun je nog aanboren?

We sommen de vele voordelen van ons praktijkdashboard op:

  • Intramed Insight Start is gratis.
  • Door volledige controle ervaar je meer rust in je hoofd.
  • Door alerts kun je direct bijsturen als dat nodig is en excessen in de kiem smoren.
  • Beter onderbouwde verantwoording afleggen aan verzekeraars.
  • Contractbehoud of -verbetering door bewijsvoering.
  • Inzage in de herkomst van cliënten en dus nieuwe kansen.
  • Goed onderbouwd medewerkers coachen en begeleiden.
  • Werken aan de groei van je praktijk op basis van duidelijk inzicht in groeiparameters.

 

Reken hier je besparing uit

Praktijksoftware: Intramed Compleet

Even een stapje terug.. Wat kan Intramed voor je betekenen? Intramed Compleet is al 25 jaar specialist in slimme én betrouwbare praktijksoftware voor praktijkhouders en therapeuten. Onze software bestaat uit een praktische agenda, een volledige EPD, met de mogelijkheid om eenvoudig te boekhouden en declareren naar VECOZO. Het helpt om je administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij je volledig kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Daarnaast garanderen wij dat alle cliëntgegevens volledig beveiligd zijn. Dankzij realtime inzichten kun jij werken waar en wanneer je maar wilt. Wij maken back-ups voor je en zorgen dat je met de meest recente versie van Intramed werkt. Om het pakket compleet te maken kun je je cliënt laten participeren in het zorgproces. Denk aan de mogelijkheid om te kunnen beeldbellen of het sturen van eigen video’s en oefeningen. Dat helpt cliënten sneller aan een betere gezondheid. Alles volgens de gestelde eisen en de wensen uit de markt.

Wil je ook geen overbodige tijd meer besteden aan de administratie? Lees de voordelen van Intramed Compleet en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Praktijkdashboard: Intramed Insight

Bij Intramed vinden we het niet alleen belangrijk dat je meer tijd kunt besteden aan de zorg voor je cliënten. We zien ook in dat je altijd toegang moet hebben tot je praktijkdata. Deze inzichten heb je nodig voor de ontwikkeling van je praktijk en de kwaliteit van het werk. En daarom kun je gratis gebruik maken van ons praktijkdashboard Intramed Insight Start. Het is een dashboard voor therapeuten met alle managementinformatie die jij nodig hebt om je praktijk te kunnen runnen.

Met Intramed Insight Extra ga je net wat dieper in op de cijfers. Het is een toevoeging op het standaard Insight Start pakket. Je kunt de cijfers filteren per therapeut en eventueel ook over meerdere praktijklocaties. Het helpt vooral om medewerkers beter te coachen en begeleiden én je hebt realtime inzicht in de marge per locatie. Je weet precies waar je nog bij moet sturen: wat gaat er goed en wat kan er beter? Ook kun je exports maken van deze informatie om er eventuele eigen analyses op los te laten. Deze module kost € 62,50 excl. btw per maand.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Ben je benieuwd naar ons EPD dashboard en wil je graag een volledig beeld van alle mogelijkheden van Intramed Compleet én Intramed Insight? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We praten je graag bij over de mogelijkheden voor jouw praktijk.

Vraag vrijblijvend advies aan