Bereken je besparing met de tools van Intramed Compleet

Met Intramed Compleet krijg je MijnZorgApp en het patiëntportaal erbij. Met deze tools kunnen cliënten zichzelf online inschrijven, zelf hun afspraken verzetten en zelf online intakes en vragenlijsten invullen. Zo bespaar je tijd én dus geld. Door afspraakbevestigingen en -reminders voorkom je bovendien dat cliënten niet komen opdagen. Dit zal minder no-shows opleveren waardoor je geld kunt besparen. Ontdek via de rekentool wat jij jaarlijks met je praktijk/instelling kunt besparen!

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Reken je jaarlijkse besparing uit
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Toelichting rekentool

De rekentool is gebaseerd op onderzoek en uitvraag bij meerdere praktijken en instellingen in verschillende beroepsgroepen van de zorgsector. Schuif eenmaal met de balk om het aantal no shows per maand/therapeut, het aantal therapeuten in je praktijk/instelling en het uurtarief van je praktijk/instelling in te stellen voor de rekentool. Met deze gegevens rekent de rekentool uit wat je jaarlijks kunt besparen met het gebruik van MijnZorgApp en het patiëntportaal.

Zo betrek jij jouw cliënten bij het zorgproces

Met het patiëntportaal van Intramed betrek jij je cliënten meer bij hun eigen zorgproces. In ons webinar over het patiëntportaal vroegen we twee klanten hoe zij het patiëntportaal in de praktijk inzetten om cliënten te betrekken bij hun zorgproces. Wil jij meer weten? Kijk het webinar hier terug!

Kijk het webinar terug!

Al overtuigd? Vraag de meest gebruikte praktijksoftware hier aan!

Intramed Compleet aanvragen

Wil je je persoonlijke situatie bespreken? Plan een video-call of telefonische afspraak

Vraag een adviesgesprek aan

Dit zeggen jouw collega’s over de overstap naar Intramed Compleet!

Barbara van Gelderen (Fysiotherapeut)

“Patiënten weten de praktijk goed te vinden. De e-mails en appjes werden zó veel, we konden het niet meer beantwoorden. Voor ik besloot om gebruik te maken van het patiëntportaal deed ik alle aanmeldingen zelf. Ik ging richting de 100 uur per week qua werk. Het was niet meer te doen. Met het patiëntportaal is dit iets wat je tussendoor doet. Het bespaart me gewoon een full time administratief medewerker!”

Lees verder!

Mariska Linders (podotherapeut)

“Ik werk al heel lang met Intramed. Ik doe mijn hele cliëntenadministratie via Intramed, regel de afspraken met MijnZorgApp en verstuur de declaraties. Als ik in een cijfer mijn tevredenheid moet uitdrukken, dan geef ik Intramed Compleet en de toevoeging van MijnZorgApp een negen. Op een gegeven moment weet je hoe alles werkt.”

Lees verder!

Joost Wichers (fysiotherapeut)

“Door de MijnZorgApp heeft een cliënt altijd informatie of video’s bij de hand. Het is bekend dat een cliënt slechts 15 procent onthoudt van wat je tijdens een consult vertelt. De video’s met oefeningen én achtergrondinformatie, die je ook na een consult nog terug kunt kijken, helpen een cliënt om beter met zijn of haar klachten om te gaan.”

Lees verder!