Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Gratis proberen

Administratie software voor therapeuten

Als therapeut of praktijkondersteuner doe je niets liever dan cliënten helpen naar een betere gezondheid. En toch merk je dat je vaak ook bezig bent met de administratie. Door de groeiende werkdruk en regelgeving neemt juist ook de hoeveelheid administratie in de zorg toe. Zonde, want eigenlijk wil je daar vooral niet teveel tijd en aandacht aan besteden. Dankzij onze slimme cliëntenadministratie software voor therapeuten kun jij je als zorgverlener wel volledig toeleggen op de zorg van cliënten. Wij helpen je bij je dagelijkse taken en het stroomlijnen van de administratie. Het bespaart je niet alleen tijd, maar je kunt ook cliënten (digitaal) beter betrekken in het zorgproces. Onze administratie software is bedoeld voor therapeuten, praktijkondersteuners en zorginstellingen zoals fysiotherapeuten, logopedisten, GGZ, oefentherapeuten en vele anderen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Intramed aanvragen
  • Algemeen-intramed

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan administratieve werkzaamheden. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de juiste zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

De producten van Intramed

Administratie in de zorg, daar wil je liever niet mee bezig zijn. Wij bieden daarom vier pakketten met administratie software voor therapeuten aan. Dat is Intramed Basis, Intramed Plus en de twee pakketten met cloud-oplossingen: Intramed Online en Intramed Compleet. De keuze voor het juiste pakket is afhankelijk van jouw wensen. Intramed Basis is in feite al een volledig softwarepakket met een praktische agenda, een volledig geïntegreerd EPD, de mogelijkheid om te boekhouden en declareren naar VECOZO. Daarnaast bevat deze cliëntenadministratie software ook controlemiddelen en interne auditfuncties zodat de dossiers van cliënten altijd piekfijn in orde zijn. Kies je voor Intramed Plus dan bevat de software uiteraard al het voorgaande, maar ook extra meetinstrumenten en richtlijnen passend bij jouw beroepsgroep. Met Intramed Online kun je zorgeloos online werken, zodat je altijd en overal beschikking hebt over de administratie software met de meest recente versie van Intramed. Je hebt geen omkijken meer naar updates, back-ups en beheer. Intramed Compleet is vanzelfsprekend het meest complete online pakket om altijd en overal te kunnen werken. Cliënten kunnen zelfs online afspraak inplannen en vragenlijsten invullen, zodat jij daar als zorgverlener geen tijd aan hoeft te besteden. Voor alle vier de pakketten geldt dat je voldoet aan alle eisen die je beroepsvereniging, de overheid en de zorgverzekeraars stellen. Hoe uitgebreider het pakket dat je kiest, hoe meer financieel voordeel je krijgt.

Voordelen van administratie software

Dankzij slimme praktijk administratie software hoef jij je als zorgverlener niet meer druk te maken om jouw administratie. Het grote voordeel is dat je daarom meer tijd kunt besteden aan je cliënten. Zo is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om een nieuwe cliënt toe te voegen aan het systeem. Het systeem denkt met je mee, zodat declaratiefouten voorkomen worden door middel van controlemiddelen en een interne auditfunctie. Declareren, boekhouden en de agenda bijhouden, het kan allemaal! Met behulp van Intramed Insight heb je als praktijkhouder ook volledig inzicht in je eigen dashboard. Daarin zie je bijvoorbeeld je behaalde omzet, het aantal cliënten dat je helpt, waar ze vandaan komen en wat je behandelgemiddelde is. Zo kom je er achter wat bijvoorbeeld wel of niet werkt. Het geeft je duidelijke inzichten.

Slimme koppelingen

Naast de vier pakketten met onder andere administratie software, kun je ook nog extra aanvullende producten afnemen. Deze koppelingen zijn vooral van toegevoegde waarde om de cliënten beter te betrekken in het zorgproces. Denk bijvoorbeeld aan onze handige AfsprakenApp, MijnZorgApp, de huiswerkoefeningen app en een koppeling met de D-Pay. Cliënten kunnen met deze handige koppelingen zelf afspraken maken bij de therapeut, meer informatie inzien over de behandeling, thuis werken aan herstel door middel van de huiswerkoefeningen app en eventueel voorafgaand aan de afspraak vragenlijsten en formulieren invullen. Dat laatste helpt jou als praktijkondersteuner ook om de hoeveelheid administratie te verminderen. Tijdens de afspraak hoef je daar namelijk geen tijd meer te spenderen.

Gratis Intramed Compleet proberen

Ben je op zoek naar administratie software voor therapeuten? Welk pakket en aanvullende producten het beste bij je passen, dat is afhankelijk van jouw wensen als therapeut, eigenaar of praktijkondersteuner. Neem gerust contact met ons op. We stellen graag een pakket voor je samen, afhankelijk van jouw wensen. 

Als nieuwe klant ontvang je de eerste 3 maanden gratis het meest uitgebreide pakket: Intramed Compleet. Zo kun je kennismaken met alle handige tools en apps, zodat je ook precies weet wat de mogelijkheden zijn en waar jij als praktijkondersteuner vooral ook hulp bij nodig hebt. 

Wil je graag een volledig beeld van alle mogelijkheden rondom onze administratie software voor therapeuten? Volg dan een online demo voor meer informatie.

Klik hier voor de verschillende demo's