EPD software voor therapeuten

Als therapeut of praktijkondersteuner help je cliënten graag aan een betere gezondheid. Door de toenemende werkdruk en de regelgeving slokt de administratie echter veel tijd op. Met onze EPD software (ook wel ECD software genoemd) nemen wij de administratieve rompslomp uit handen. Deze software is geschikt voor therapeuten en praktijkondersteuners zoals fysiotherapeuten, logopedisten, GGZ, oefentherapeuten en vele andere paramedici. Het is een volledig elektronisch patiëntendossier software volgens de standaard van jouw beroepsvereniging. Alles volgens de gestelde eisen en steeds verbeterd door de wensen uit de markt.

Start de keuzehulp

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen je in het ECD systeem bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in het elektronisch cliënten dossier, die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Elektronisch medisch dossier software

Voor paramedische therapeuten en zorgverleners bieden we Intramed Compleet, het meest complete EPD, volgens de standaard van jouw beroepsvereniging. Alles volgens de gestelde eisen en de wensen uit de markt. Met ons ECD software pakket heb je niet alleen een volledig patiëntendossier, maar kun je ook gebruik maken van een praktische agenda, eenvoudig declareren via VECOZO en boekhouden. Zo kun jij meer tijd en aandacht besteden aan cliënten én weet je zeker dat je voldoet aan alle eisen die je beroepsvereniging, de overheid én zorgverzekeraars stellen. Wij zorgen ervoor dat alle informatie netjes gestructureerd opgeslagen wordt, zodat de informatie voor jou als zorgverlener ook snel en eenvoudig beschikbaar is.

Verslaglegging in ECD Software

Het proces van verslaglegging in een behandeldossier begint in feite al zodra de afspraak met een cliënt is toegevoegd. In een behandeldossier registreer je uiteraard alle handelingen die te maken hebben met de behandeling van de cliënt, zoals het onderzoek, metingen, documenten en aantekeningen van de behandelingen.

Certificering voor informatiebeveiliging

Wij zijn als eerste softwareleverancier gecertificeerd volgens de NEN-7510 én ISO-27001 norm. Hiermee laten we zien dat we voldoen aan de hoogste internationale wet- en regelgeving voor informatiebeveiliging. Gevoelige informatie zoals jouw praktijk- en cliëntgegevens is dus maximaal beveiligd in de EPD software van Intramed.

Gratis Intramed Compleet proberen

Ben je op zoek naar betrouwbare ECD software voor therapeuten en praktijkondersteuners? Maak dan kennis met Intramed Compleet en ervaar de complete online cliëntendossier software én de voordelen van een praktische agenda, declareren via VECOZO en een handige boekhoud-tool.

Als nieuwe klant ontvang je Intramed Compleet de eerste 3 maanden gratis. Zo kun je kennismaken met alle handige tools en apps, zodat je ook precies weet wat de mogelijkheden zijn van ons EPD software. Volg daarnaast eens een online demo voor meer inzicht in onze software pakketten.

Klik hier voor de verschillende demo's