Over Intramed

Samen bouwen aan een betere zorg

Bij Intramed bouwen we samen aan een betere zorg. Dat begint natuurlijk met onze expertise op het gebied van software. Hiermee ondersteunen we paramedische zorgverleners zo goed mogelijk in hun dagelijkse werkzaamheden. Zo houden ze meer tijd over voor het verlenen van zorg, want dat is waar het om draait. Hier komt onze missie om de hoek kijken: bouwen aan betere zorg. Daar zetten we ons elke dag met passie voor in, zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Dat gaat voor ons verder dan zorgverleners ondersteunen met software. We vinden het belangrijk om samen met klanten op te trekken en goede service te leveren aan hun cliënten. Dagelijks gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verleggen we onze grenzen. We verbreden onze kennis, breiden ons netwerk uit en dragen ons steentje bij waar we kunnen.

Wij beloven

Werken in de zorg doe je met passie, maar helaas ben je ook veel bezig met de administratie. Wij geloven dat jij je volledig moet focussen op wat er echt toe doet: zorg verlenen. Daarom ontzorgen we jou iedere dag met onze software. Daar zetten we ons elke dag met passie voor in, zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Dat gaat voor ons verder dan zorgverleners ondersteunen met software. We vinden het belangrijk om samen met klanten op te trekken en goede service te leveren aan hun cliënten. Dagelijkse gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verleggen we onze grenzen. We verbreden onze kennis, breiden ons netwerk uit en dragen ons steentje bij waar we kunnen. Daarbij beloven we je in ieder geval het volgende:

Meer tijd voor zorg: Wij zorgen ervoor dat je geen overbodige tijd kwijt bent aan administratieve werkzaamheden.

Groei door inzicht: Wij zorgen ervoor dat je altijd inzicht hebt in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering.

Cliënten online betrekken: Wij zorgen ervoor dat je je cliënt digitaal kunt betrekken in het zorgproces, op de manier die hij wenst.

klantbeloften over ons

Ontmoet het Management team

Ons Management Team is de drijvende kracht achter Intramed. Met hun gedeelde passie voor innovatie en de eerstelijns zorg bepalen zij de koers. Zo verzekeren zij, samen met hun teams, dat we iedere dag weer de beste software kunnen leveren waarmee jij tijd bespaart om te doen wat écht belangrijk is: zorg verlenen. Meer weten over onze managers en onze teams? Beweeg je muis over de afbeeldingen of klik op de knop om meer te lezen!

Gerard Boschman

Algemeen Directeur

Chester Wolvekamp

Manager Service Centrum

Jacco Swart

Manager Research & Development

Luuk Bakker

Manager Verkoop

Rati Sahti

Manager HR

Werken bij Intramed?

Werken bij Intramed is iets bijzonders. Intramed is onderdeel van Convenient, een bedrijf dat al meer dan 25 jaar software maakt. Wij zijn trots op onze cultuur! Het is altijd gezellig en we hebben een open en informele werksfeer. We werken in teamverband aan onze producten, en er is volop ruimte om je te ontwikkelen. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Bekijk onze openstaande vacatures!

Het laatste nieuws

We vertellen je graag waar wij mee bezig zijn en welke ontwikkelingen we doormaken met Intramed. Heb je je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan ontvang je maandelijks een overzicht van de belangrijkste nieuwsberichten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief | Lees de laatste berichten

Deze collega’s gingen je voor:

Barbara

Barbara van Gelderen (Fysiotherapeut)

“Intramed Compleet bespaart me gewoon een full time administratief medewerker!”

Mariska Linders portret vierkant

Mariska Linders (podotherapeut)

“Ik geef Intramed Compleet en de toevoeging van MijnZorgApp een negen.”

Arthur met laptop vierkant

Arthur Smit (fysiotherapeut)

“Intramed levert tijdsbesparing en gemak op.”

Melissa van Buuren portret

Melissa van Buuren (psycholoog)

“Het allerfijnste van Intramed vind ik de laagdrempelige en persoonlijke helpdesk.”

Onderdeel van Total Specific Solutions

Intramed is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een verzameling van gespecialiseerde technologiebedrijven. Elk bedrijf richt zich op een specifieke expertise of marktsector, ook wel “vertical market software” genoemd. Hierdoor bieden de TSS-bedrijven diepgaande kennis en op maat gemaakte softwareoplossingen voor diverse branches.