Ontmoet het Management Team!

Ons Management Team is de drijvende kracht achter Intramed. Met hun gedeelde passie voor innovatie en de eerstelijns zorg bepalen zij de koers. Zo verzekeren zij, samen met hun teams, dat we iedere dag weer de beste software kunnen leveren waarmee jij tijd bespaart om te doen wat écht belangrijk is: zorg verlenen. Op deze pagina vertellen we je meer over ons management en hun bijbehorende teams!

Gerard Boschman

Algemeen directeur

Als Algemeen Directeur deins ik er niet voor terug om de belangen van onze klanten te behartigen als ik aan tafel zit terwijl beleid wordt bepaald. Sterker nog: daar voele ik me verantwoordelijk voor. Net als voor het starten van initiatieven en het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek. Dat is namelijk allemaal nodig om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Chester Wolvekamp

Manager Customer Care

Mijn missie is om al onze servicekanalen verder te professionaliseren en onze klanttevredenheid nóg hoger te krijgen. Het is een mooie uitdaging om samen met klanten de balans te vinden tussen proactieve service, zelfredzaamheid en het aanbieden van extra dienstverlening. Dit allemaal met oog voor wat echt telt: voldoende tijd overhouden voor daadwerkelijke zorg!

Jacco Swart

Manager Research & Development

Mijn team wordt gedreven door technologie en het centraal stellen van de klant. Die mix maakt dat we de beste oplossingen kunnen bouwen voor onze klanten. En dat doen wij het liefste samen met de eindgebruikers. De focus in onze innovatie roadmap is om met technologie het leven van de gebruikers makkelijker te maken en zo bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Luuk Bakker

Manager Verkoop

Ik ben vanaf 2012 werkzaam bij Intramed en daar ben ik enorm trots op! In al die jaren heb ik veel geleerd van onze klanten. Dagelijks wordt er met veel passie gebouwd aan Intramed, en sales en marketing zijn hierin de verbindende factor. Van signalen die bij onze klanten worden opgehaald tot en met het juiste advies voor jouw praktijk, we doen er alles aan om de zorg elke dag een beetje beter én leuker te maken!

Rati Sahti

HR Adviseur

Ik zet mij dagelijks in om de medewerkers als fundament van Intramed te borgen. Dit doe ik door ervoor te zorgen dat HR processen gestroomlijnd verlopen en er voldoende aandacht en ondersteuning gaat naar de potentie van onze medewerkers. Denk hierbij aan het zorgvuldig recruiten en opleiden van personeel, en betrokkenheid te creëren zodat de medewerkers werkplezier ervaren en trots zijn op onze organisatie!

Wil je meer weten over Intramed, en waar ons management team zich dagelijks voor inzet?

Lees hier alles over Intramed!