De beste software voor paramedici

Intramed is dé software voor paramedici. Wij bieden een volledig EPD (Elektronisch patiëntendossier) én boekhoud- en facturatiesysteem dat aan alle eisen van jouw beroepsgroep voldoet. Of je nu fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, podotherapeut of een andere paramedicus bent. Dankzij onze software heb je alle administratieve zaken op orde, een volledig EPD, een overzichtelijke agenda én kun je declareren naar VECOZO. Onze geavanceerde software is speciaal ontworpen voor (en getoetst door) paramedici. Lees meer en ontdek de voordelen!

Reken hier je besparing uit

Meer tijd voor zorg

Waar draait het nu écht om in jouw vak? Precies, de zorg voor jouw cliënten. Laat de administratieve lasten over aan de paramedische software van Intramed. Onze software ondersteunt je bij de dagelijkse taken en zorgt voor een efficiënte administratie. Zo kun jij je weer richten op waar het werkelijk om gaat: het geven van de beste zorg.

Altijd en overal inzicht

Dankzij onze software voor paramedici heb je altijd en overal toegang tot de benodigde gegevens. Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je cliënten worden nauw betrokken bij hun behandeling. Ze blijven goed geïnformeerd en krijgen online intakes, afspraakreminders, vragenlijsten en oefeningen voor thuis. Kortom: dankzij Intramed kun je helder en transparant communiceren met je cliënten. En die betrokkenheid zorgt voor doeltreffende behandelingen.

Functionaliteiten van de paramedische software

Je kunt de paramedische software van Intramed zien als je rechterhand. De software neemt alle administratieve taken van je over. Geen papieren dossiers of handmatige (en foutgevoelige!) taken meer. Met Intramed heb je alles in één geïntegreerd systeem. Je kunt je softwarepakket helemaal naar eigen wens inrichten. Op die manier is Intramed geschikt voor zowel solo-paramedici als grotere praktijken. Een aantal functionaliteiten in een notendop:

 

  • Elektronisch patiëntendossier (EPD): met onze EPD software kun je digitaal de behandelgegevens van je cliënten bijhouden en beheren.
  • Geïntegreerde agenda: handig voor het plannen en beheren van (behandel- en oefen)afspraken en het verzenden van afspraakreminders aan je cliënten.
  • Boekhouding en facturatie: dankzij het geïntegreerde boekhoud- en facturatiesysteem binnen Intramed is je financiële administratie een fluitje van een cent. Daarnaast is Intramed direct gekoppeld aan VECOZO voor een vlotte afhandeling van declaraties.
  • Online meetinstrumenten: denk aan intakeformulieren en vragenlijsten als ondersteuning voor je behandeling. Pas de meetinstrumenten naar eigen wens aan.
  • Intramed Insight: duik in je praktijkcijfers en analyseer relevante managementinformatie. Zo krijg je waardevolle inzichten in de prestaties van je praktijk.

Alle functionaliteiten in één overzicht

– Elektronisch patiëntendossier (EPD). Bekijk en beheer moeiteloos de patiëntgegevens van elke cliënt. Voeg gemakkelijk bestanden toe aan het dossier, maak notities en houd de voortgang van behandeldoelen bij.

– Geïntegreerde agenda. Maak gebruik van de handige agenda-functie voor een overzicht van alle afspraken. Verzend vanuit je agenda ook afspraakreminders naar je cliënten om no-shows te beperken.

– Takenoverzicht. Krijg een duidelijk overzicht van openstaande taken en de status ervan. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er nog moet gebeuren.

– Online meetinstrumenten. Denk aan online intakes en vragenlijsten die je voorafgaand aan de behandeling kunt sturen. De resultaten van je metingen zijn vervolgens in te zien via Intramed.

– Cliëntcommunicatie. Houd nauw contact met je cliënten over het behandelproces en hun herstel. Gebruik bijvoorbeeld e-consulten of deel online oefenvideo’s voor thuis. Maak ook gebruik van afspraakreminders om de no-shows te verlagen.

– Boekhouding en facturatie. Geef je financiële administratie en declaratieprocessen uit handen aan Intramed.

– Intramed Insight. Krijg waardevolle inzichten over jouw praktijk en cliënten via overzichtelijke dashboards.

Voordelen van onze software voor paramedici

– Alles-in-één-oplossing: Intramed biedt een volledig softwarepakket met daarin een EPD, facturatie- en boekhoudsysteem, een agenda, aanpasbare online meetinstrumenten en overzichtelijke dashboards met cliëntinformatie.

– Voldoet aan eisen vanuit de beroepsvereniging: onze software is volledig in lijn met de eisen vanuit je beroepsvereniging. Bovendien laten we onze software regelmatig toetsen door paramedici uit de praktijk. Zo blijven we steeds optimaliseren.

– Gegevensbeveiliging: de paramedische software van Intramed voldoet aan de hoogst gestelde privacy-standaarden (NEN-7510 én ISO-27001). Dat is een must aangezien je als paramedicus dagelijks met gevoelige medische informatie werkt.

– Praktijkdata-analyse: Intramed biedt dashboards met relevante managementinformatie. Op die manier kun je in één oogopslag zien hoe jouw praktijk scoort en waar je nog kan bijsturen.

– Automatische updates en back-ups: je hoeft de software nooit zelf te updaten of te backuppen; dat regelen wij allemaal automatisch voor je. Zo heb je altijd toegang tot de laatste versie en ben je verzekerd van actuele gegevens.

Eerste paramedische softwareleverancier met NEN en ISO certificering

Als paramedische softwareleverancier zijn wij trots op onze NEN-7510 en ISO-27001 certificeringen. Deze certificeringen tonen aan dat we voldoen aan de hoogste internationale wet- en regelgeving voor informatiebeveiliging. Bij Intramed is de veiligheid van gevoelige informatie, zoals jouw praktijk- en cliëntgegevens, dus maximaal gewaarborgd.

Ben je dus op zoek naar betrouwbare software voor paramedici? Dan hoef je niet verder te zoeken. Intramed biedt een compleet softwarepakket met daarin onder andere: een elektronisch patiëntendossier, een praktische agenda, declaratiemogelijkheden via VECOZO en een handige boekhoudtool. Wil je meer inzicht in onze softwarepakketten voor paramedici? Volg dan een van onze online demo’s en ontdek de voordelen zelf.

Volg een online demo op Intramed Expert