Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Advies aanvragen

Beeldbellen in de zorg

In sommige gevallen is een fysieke afspraak niet mogelijk of simpelweg niet nodig. Bijvoorbeeld omdat een mondeling consult al voldoende is om de resultaten te bespreken of omdat de cliënt door omstandigheden of beperkingen niet in staat is om fysiek langs te komen. Met name door de uitbraak van het COVID-19 virus is videobellen voor de zorg een uitkomst geworden. Een online behandeling op afstand biedt de oplossing om cliënten alsnog te kunnen helpen aan een betere gezondheid. Beeldbellen is laagdrempelig, direct toegankelijk voor cliënten en ook voor jou als therapeut of praktijkondersteuner is videobellen een aanvulling op het persoonlijk contact. Op deze manier kun je cliënten nog beter betrekken bij het zorgproces.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Zorg op afstand

Bij Intramed bieden we Intramed Compleet aan voor therapeuten, zorgverleners en praktijkondersteuners. Om zorg op afstand te kunnen verlenen is het mogelijk om het pakket uit te breiden met aanvullende koppelingen zoals de MijnZorgApp en de AfsprakenApp. Beide apps bieden de mogelijkheid om te kunnen videobellen met cliënten middels een beveiligde verbinding. Een belangrijk gegeven om veilig te kunnen beeldbellen in de zorg.

MijnZorgApp: videobellen voor fysiotherapie

Oefentherapie en fysiotherapie op afstand is mogelijk met MijnZorgApp. Deze app kan volledig gekoppeld worden met je Intramed-omgeving. Dankzij deze app wordt het mogelijk om te kunnen beeldbellen voor fysiotherapie en oefentherapie. Zo kunnen afspraken op afstand alsnog doorgaan. Maar deze app biedt meer dan enkel de mogelijkheid om te kunnen videobellen. Cliënten kunnen duidelijke instructievideo’s bekijken, zodat oefeningen op de juiste manier uitgevoerd worden. Daarnaast kunnen ze zelf zaken regelen en krijgen ze herinneringen voor afspraken. Deze app is namelijk gekoppeld aan je Intramed-agenda, zodat cliënten automatische afspraakherinneringen krijgen. Het gevolg is dat het aantal no-shows sterk vermindert, omdat afspraken niet meer vergeten worden.

 

MijnZorgApp aanvragen

AfsprakenApp voor overige beroepsgroepen

Voor de overige beroepsgroepen hebben we de AfsprakenApp. Zo is het ook voor logopedisten en GGZ-instellingen mogelijk om te kunnen videobellen. Deze handige app is helemaal in stijl van je praktijk. Zie het als een visitekaartje voor je cliënten. Naast de mogelijkheid om te kunnen videobellen, kun je cliënten ook op de juiste momenten informeren over afspraken of nieuws over je praktijk. Ook hierbij geldt dat het aantal no-shows aanzienlijk minder wordt. Videobellen voor de GGZ en andere beroepsgroepen is nu nog eenvoudiger. Zo kun jij als therapeut of praktijkondersteuner het PC-scherm delen, zodat de cliënt ook mee kan kan kijken op het scherm. Werk je al met Intramed Online of Intramed Compleet? Dan is het basisabonnement van de AfsprakenApp altijd gratis! Dat is nog eens mooi meegenomen.

 

AfsprakenApp aanvragen

Gratis Intramed Compleet proberen

Kortom, sinds de Corona-hectiek is videobellen in de zorg een uitkomst. Met behulp van handige apps kun je je cliënten blijven behandelen op afstand, zodat cliënten in hun eigen veilige omgeving kunnen blijven. Videobellen is eenvoudig geïntegreerd met je Intramed-agenda en werkt van mobiel naar mobiel, je hebt dus geen PC met webcam nodig. Bovendien kun je tijdens het videobellen een extra device naast je computerscherm zetten, zodat je Intramed vrij houdt om tijdens het gesprek bijvoorbeeld in het dossier van de cliënt te kijken.

Benieuwd naar onze praktijksoftware voor therapeuten en praktijkondersteuners? Maak dan eens kennis met het software pakket van Intramed. Als nieuwe klant ontvang je de eerste 3 maanden gratis Intramed Compleet. Zo kun je kennismaken met alle handige tools en apps, zodat je ook precies weet wat de mogelijkheden zijn. Volg daarnaast eens een online demo voor meer inzicht in de mogelijkheden van beeldbellen in de zorg.

Klik hier voor de verschillende demo’s