Huiswerkoefeningen app voor fysiotherapie

Als fysiotherapeut of oefentherapeut wil je niets liever dan cliënten op weg helpen naar een betere gezondheid. Fysieke consulten zijn nodig om de cliënt daarbij te helpen. Tijdens de afspraak reik je allerlei oefeningen aan die bijdragen aan een spoedig herstel. Vaak willen cliënten thuis ook oefenen, maar weten ze niet altijd precies hoe de oefening uitgevoerd moet worden. Het gevaar is dat oefeningen verkeerd uitgevoerd worden, wat juist niet bijdraagt aan een spoedig herstel. MijnZorgApp biedt daarvoor de oplossing. Via MijnZorgApp heb je ruim 15.000 huiswerkoefeningen tot je beschikking. Jij als fysiotherapeut selecteert relevante oefeningen voor je cliënt. Op die manier kan hij of zij thuis op de juiste manier blijven oefenen.

Reken hier je besparing uit

Bespaar tijd

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Huiswerkoefeningen voor fysiotherapie en oefentherapie

Laat je cliënten thuis online fysio- of oefentherapie oefeningen uitvoeren, dan worden behandelingen ook effectiever. Bij Intramed bieden we Intramed Compleet aan wat je als fysiotherapeut of oefentherapeut direct kunt koppelen aan MijnZorgApp. Binnen die app vind je duizenden huiswerkoefeningen die je kunt meegeven aan je cliënten. Op die manier kunnen ze thuis werken aan hun herstel. Het werkt erg eenvoudig. Met één druk op de knop in de MijnZorgApp geef je de cliënt wat oefeningen mee. Vervolgens kan hij of zij eenvoudig inloggen, het filmpje bekijken en zelf aan de slag gaan. Eventueel kun je als therapeut zelf oefenprogramma’s samenstellen die speciaal afgestemd zijn op je cliënt of je kunt gebruik maken van legio protocollen die zijn opgesteld voor elke klacht. Inmiddels zijn er al meer dan 15.000 huiswerkoefeningen beschikbaar!

Duidelijke video’s met instructies

We zeiden het al: het is ontzettend belangrijk dat cliënten oefeningen op de juiste manier uitvoeren als ze zelf thuis aan de slag gaan. Het gaat met name om de details van een oefeningen en de houding. Vaak is het lastig om dit allemaal te onthouden en daarom zijn deze video’s zo handig. Door de combinatie van bewegend beeld en een heldere uitleg bij de video’s weet de cliënt zeker dat hij of zij de oefening goed uitvoert. In feite geef je de cliënt meer regie over het herstelproces, dat geeft vooral ook vertrouwen en een gevoel van betrokkenheid. Gaandeweg in het zorgproces kun jij als fysiotherapeut of oefentherapeut meer en andere oefeningen klaarzetten, afhankelijk van de voortgang. Uiteindelijk draagt dit ook bij aan een sneller herstel.

Integratie met EPD en MijnZorgApp

MijnZorgApp kan gekoppeld worden met Intramed. Dankzij deze app hebben cliënten toegang tot hun huiswerkoefeningen. Bijkomend voordeel is dat je cliënten via MijnZorgApp ook automatische reminders ontvangen voor het uitvoeren van de oefeningen en dat werkt extra stimulerend voor de cliënten. En door de koppeling tussen MijnZorgApp en het EPD van Intramed worden onder andere uitkomsten van vragenlijsten en onderzoeken automatisch in de online patiëntendossiers geplaatst. Kortom: dankzij de verschillende koppelingen wordt het zorgproces veel efficiënter. Zowel voor jou als therapeut als voor jouw cliënten. Het bespaart veel tijd en het vergroot met name ook de cliënt-betrokkenheid.

Maak kennis met onze ‘huiswerkoefeningen voor fysiotherapie’ software

Op zoek naar een huiswerkoefeningen app voor fysiotherapie of oefentherapie en ben je benieuwd naar de koppeling met MijnZorgApp? Volg dan eens een online demo en ervaar zelf de voordelen. In 30 minuten ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden. Meld je gratis aan voor een online demo. Bekijk ook meteen onze handleidingen en instructievideo’s, zodat je direct aan de slag kunt en cliënten ook op afstand kunt begeleiden in het zorgproces.

Aanmelden voor de online demo