Dé facturatie software voor therapeuten

Wil je de facturatie van jouw praktijk versoepelen en automatiseren? Maak dan kennis met Intramed: dé facturatie software voor therapeuten. Je kunt met onze software factureren, boekhouden en declareren. Daarnaast biedt onze software een volledig EPD, een geïntegreerde agenda, diverse online meetinstrumenten en overzichtelijke data-dashboards. Kortom: een alles-in-een-pakket, speciaal ontwikkeld voor (en door) paramedische therapeuten. Meer weten over de facturatie-omgeving van Intramed? Lees snel verder.

Reken hier je besparing uit

Meer tijd voor je cliënten

Dankzij onze facturatie software voor therapeuten kun je je volledig richten op wat echt telt: jouw cliënten. Door ons effectieve en geautomatiseerde facturatieproces bespaar je waardevolle tijd en kun je je volledig focussen op het verlenen van kwalitatieve zorg. Dat is waar het écht om draait.

Altijd realtime inzicht

Om een succesvolle praktijk te runnen, is inzicht in bedrijfs- en cliëntgegevens cruciaal. Daarom biedt onze praktijksoftware voor therapeuten overzichtelijke data-dashboards waarmee je realtime inzicht hebt in belangrijke statistieken en natuurlijk financiële gegevens. Zo helpen wij je een handje om effectief (bij) te sturen.

Hogere cliënt-betrokkenheid

Goede en transparante communicatie met je cliënt is superbelangrijk. Maar soms schiet het erbij in of vind je de tijd er niet voor. Dankzij ons softwarepakket kun je jouw cliënten eenvoudig betrekken bij hun behandeling. Bijvoorbeeld door het sturen van online intakes, vragenlijsten, afspraakherinneringen en oefeningen voor thuis.

Alles-in-één praktijksoftware voor therapeuten

Via Intramed kun je eenvoudig factureren, boekhouden en declareren via VECOZO. Maar, Intramed biedt meer dan alleen facturatie software voor therapeuten. Wij ondersteunen je bij ál je dagelijkse administratieve handelingen. Denk aan het bijhouden van je patiëntendossier, het plannen van afspraken en het uitsturen van intakeformulieren en vragenlijsten. En om alle cijfers overzichtelijk in kaart te brengen, kun je gebruikmaken van de dashboards van Intramed Insight. Het fijne van Intramed is dat je de software helemaal naar eigen wens kan inrichten. Daardoor is de software geschikt voor alle beroepsgroepen: fysiotherapeuten, logopedisten, GGZ-therapeuten, oefentherapeuten, podotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, enzovoort. Bovendien is onze alles-in-één praktijksoftware geschikt voor zowel (middel)grote praktijken als zzp’ers. Onze software biedt:

 

  • Facturatie- en declaratiesysteem
  • Elektronisch patiëntendossier (EPD)
  • Een geïntegreerde agenda
  • Online meetinstrumenten
  • Data-dashboards (Intramed Insight)

 

Wil je Intramed voornamelijk gebruiken als facturatie software? Dan is het interessant om de extra module D-Pay (Lite) af te nemen. Met die koppeling besteed je je facturatie- & declaratieproces en debiteuren heerlijk uit.

Alle functionaliteiten op een rij

– Boekhouden, factureren en declareren. Laat je financiële administratie zorgeloos over aan Intramed. Dankzij onze geïntegreerde boekhouding- en facturatiemogelijkheden sta jij er niet meer alleen voor.

– Elektronisch patiëntendossier (EPD). Beheer moeiteloos de gegevens van elke patiënt. Voeg eenvoudig documenten toe aan het dossier, maak aantekeningen en houd de voortgang van de behandelingen in de gaten.

– Geïntegreerde agenda en takenoverzicht. Behoud overzicht in jouw dagelijkse werkzaamheden met onze handige agenda-functie en takenoverzicht. Je kunt ook afspraakherinneringen naar cliënten versturen om no-shows te minimaliseren.

– Online meetinstrumenten. Maak je behandelingen nóg efficiënter en effectiever door gebruik te maken van online intakes en vragenlijsten die je vóór de behandeling verzendt. De antwoorden op deze vragenlijsten vind je direct in Intramed terug.

– Communiceren met cliënten. Hoe meer je je cliënten betrekt, hoe vlotter de behandelingen verlopen. Met onze software kun je dit contact onderhouden,
e-consulten houden, online oefenvideo’s voor thuis opsturen en afspraakreminders versturen om no-shows te beperken.

– Intramed Insight. Krijg inzicht in jouw (financiële) gegevens, praktijkdata en cliëntinformatie.

Voordelen van onze software voor therapeuten

– Betere cashflow: de efficiënte facturatie- en declaratieprocessen leiden tot een betere cashflow voor je praktijk. Facturen en declaraties worden op tijd en zeer nauwkeurig verwerkt.

– All-in-one software voor therapeuten: Intramed is méér dan alleen een facturatietool. Wij bieden een alles-in-één-pakket met een EPD, een agenda, online meetinstrumenten en overzichtelijke praktijkdashboards.

– Maatwerk: jij bent uniek, jouw praktijk is uniek en je cliënten zijn uniek. Dat vraagt om een maatwerk softwarepakket dat volledig aangepast is aan jouw wensen en workflow.

– In lijn met de eisen van de beroepsvereniging: onze software voldoet altijd aan de meest actuele eisen die je beroepsvereniging stelt. Ook toetsen we onze software regelmatig bij een klantenpanel: jouw collega-therapeuten vanuit de praktijk.

– (Financiële) data-analyse: dankzij de overzichtelijke dashboards heb je in één oogopslag inzicht in praktijkcijfers. Of dat nu gaat om bedrijfsinformatie, financiële cijfers of cliëntgegevens.

Eerste softwarepakket voor therapeuten met NEN en ISO certificering

Al jouw praktijk- en cliëntinformatie informatie wordt uiterst veilig digitaal opgeslagen. Daar kun je blind op vertrouwen. Onze software voor therapeuten voldoet namelijk aan de hoogst gestelde normen op het gebied van privacy- en informatiebeveiliging. We zijn dan ook NEN-7510 en ISO-27001 gecertificeerd, als eerste softwareleverancier van Nederland. Daardoor weet je dat alle informatie 100% is beveiligd. Een must, aangezien je als therapeut dagelijks met gevoelige medische informatie werkt.

Wil je meer weten over onze (facturatie) software voor therapeuten? Volg dan een van onze online demo’s en ontdek de voordelen.

Volg een online demo op Intramed Expert