Fysiotherapie software

Met de groeiende werkdruk binnen de fysiotherapie neemt de administratie ook toe en dat terwijl je als fysiotherapeut niets liever wil dan cliënten helpen aan een betere gezondheid. Met onze fysiotherapie software helpen we je bij de dagelijkse taken en het stroomlijnen van je administratieve proces, zodat jij je volledig kunt toeleggen op de zorg van cliënten. We weten wat je nodig hebt en zorgen voor meer efficiëntie met een complete en gebruiksvriendelijke fysio software voor fysiotherapeuten en praktijken. Daar kun je op rekenen.

Start de keuzehulp

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Declaratietool én EPD software voor fysiotherapie

Met Intramed haal je een compleet softwarepakket in huis. De uitgebreide EPD software voor fysiotherapie is volledig geïntegreerd met je administratie. EPD staat voor elektronisch patiëntendossier. Het is een softwaretoepassing waarin zorgprofessionals en praktijkhouders de medische gegevens van cliënten kunnen bewaren en beschikbaar maken. Zo zijn alle actuele medische gegevens snel op te vragen en in te zien op een veilige en betrouwbare manier. Je kunt gebruik maken van de praktische agenda en je hebt de mogelijkheid om te boekhouden en declareren via VECOZO. De administratie van de fysiotherapie blijft altijd piekfijn in orde. De dossiers van cliënten zijn namelijk altijd up-to-date en compleet dankzij de controlemiddelen en interne auditfuncties van de software. Met Intramed Compleet kun je zorgeloos online werken en heb je altijd en overal beschikking over de fysiotherapie software. Je hebt geen omkijken meer naar updates, back-ups en beheer. Als geïnteresseerde kun je Intramed Compleet 3 maanden gratis testen!

 

Reken hier je besparing uit

Ik gebruik Intramed Compleet zodat ik zeker weet dat alles op dit vlak goed geregeld is

Alles goed geregeld voor het starten van een eigen fysiotherapiepraktijk

Niels Heemskerk - Fysiotherapeut

“Bij Fysio IJburg werkte ik al jaren met Intramed. Ik kende het systeem en was er altijd erg tevreden over. Voor mijn eigen praktijk maak ik gebruik van Intramed Compleet waardoor ik zeker weet dat alles op dit vlak goed geregeld is: van het EPD tot het eenvoudig plannen van afspraken, declareren en boekhouden. Ik gebruik Intramed Mobiel voor als ik op een andere locatie werk of onderweg ben. Het grote voordeel daarvan is dat ik mijn patiëntenlijst op elk moment kan inzien. Daarnaast is de AfsprakenApp een groot succes. Klanten vinden het erg prettig om een reminder voor een afspraak te krijgen.“

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor fysiotherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Ben je benieuwd naar onze software voor fysiotherapeuten en wil je graag een volledig beeld van alle mogelijkheden van Intramed Compleet? Bezoek dan ons kenniscentrum voor praktische tips en informatie in de vorm van online demo’s, cursussen, e-learnings en veelgestelde vragen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. We helpen je graag op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets beoordeel met een 8,5!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed