Alles-in-1 logopedie software

Als logopedist doe je niets liever dan cliënten helpen om goed te communiceren. Helaas ben je ook veel tijd kwijt aan de administratie en dat is niet waar je energie van krijgt. Gelukkig kun je daar met Intramed Compleet verandering in brengen. Met onze logopedie software helpen wij je bij de dagelijkse taken en het stroomlijnen van administratieve werkzaamheden. Het bespaart je niet alleen tijd, met onze logopedie software kun je cliënten beter betrekken in het behandelproces, met sneller resultaat tot gevolg. Benieuwd naar onze administratie software voor logopedie praktijken? Lees verder!

Start de keuzehulp

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Declaratietool én EPD software voor logopedie

Kies je voor Intramed Compleet, dan ga je vanzelfsprekend met een compleet softwarepakket aan de slag. Het werkt veilig en snel én je hebt altijd en overal inzicht in zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. De uitgebreide EPD software voor logopedie is volledig geïntegreerd met je administratie. EPD staat voor elektronisch patiëntendossier. Het is een softwaretoepassing waarin zorgprofessionals en praktijkhouders de medische gegevens van cliënten kunnen bewaren en beschikbaar maken. Zo zijn alle actuele medische gegevens snel op te vragen en in te zien op een veilige en betrouwbare manier. Alles wat je nodig hebt, vind je in één softwarepakket. Denk aan een praktische agenda, managementinformatie, de mogelijkheid om te declareren via VECOZO en om de boekhouding te koppelen aan Twinfield. Dankzij alle koppelingen en gegevens die altijd up-to-date blijven, blijft jouw administratie altijd piekfijn in orde. Een bijkomend voordeel is dat je Intramed Compleet altijd en overal kunt gebruiken. Je hebt ook geen omkijken meer naar updates, back-ups en beheer. Benieuwd? Intramed Compleet mag je 3 maanden gratis proberen!

 

Reken hier je besparing uit

Ik merk dat het de werkdruk aanzienlijk lichter maakt, omdat zoveel digitaal en automatisch gaat

Alles in één keer vastleggen

Margreet van der Kleij - Logopedist

“Als je een dossier van een patiënt vanaf de start goed invult, heb je alles direct op orde, inclusief eindverslag voor de verwijzer. Je kunt alles in één keer vastleggen. Ik merk dat het de werkdruk aanzienlijk lichter maakt, omdat zoveel digitaal en automatisch gaat. Wat ik ook prettig vind aan Intramed is de klantgerichtheid. Niet alleen als je de helpdesk belt met een vraag, maar ook de waarde die Intramed hecht aan onze mening. Omdat onze praktijk vrij groot is en we al jarenlang klant zijn, vraagt het bedrijf zo nu en dan onze mening, bijvoorbeeld over nieuwe functionaliteiten. Ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen, samen met ons, logopedisten.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor logopedie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Ben je benieuwd naar onze logopedie software? Bezoek dan ons kenniscentrum voor praktische tips en informatie in de vorm van online demo’s, cursussen, e-learnings en veelgestelde vragen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed