Automatische incasso

Om je van een stukje (extra) gemak te voorzien, willen we je de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een automatische incasso. Op deze manier is je betaling altijd correct en op tijd bij ons binnen. Wij kunnen dan ook ruim op tijd de licentie voor het nieuwe jaar aan je uitgeven.

Automatische incasso aanvragen

Om een automatische incasso mogelijk te maken, hebben we je toestemming nodig. Het automatische incasso wordt verzorgd door Twikey. Vul onderstaande gegevens in dan sturen wij je de link toe naar de beveiligde pagina van Twikey.

machtiging-automatisch-incasso

Automatische incasso aanpassen

Wil je aanpassingen doorgeven zoals een nieuw banknummer of andere eigenaar, dan hebben we een aanpassing of misschien wel een nieuwe machtiging nodig. De huidige machtiging staat geregistreerd bij Twikey. Je logt hier in onder je eigen e-mailadres en wachtwoord, daarna kun je je aanpassingen doorvoeren. Wij krijgen hier een melding van en passen de gegevens aan. Heb je geen inloggegevens dan vraag je hier een nieuw wachtwoord aan. Er wordt gevraagd naar een documentreferentie: dit is je debiteurnummer + ons mandaatnummer: DEBITEURNUMMERNL08ZZZ290466780000 (zonder spaties). 

Automatische incasso stopzetten

Wil je je huidige machtiging stopzetten, dan doe je dit bij Twikeyhier staat je machtiging geregistreerd. Je logt hier in onder je eigen e-mailadres en wachtwoord, daarna kun je het incasso stopzetten. Wij krijgen hier een melding van en passen de gegevens aan.  Heb je geen inloggegevens dan vraag je hier een nieuw wachtwoord aan. Er wordt gevraagd naar een documentreferentie: dit is je debiteurnummer + ons mandaatnummer: DEBITEURNUMMERNL08ZZZ290466780000 (zonder spaties).