Overstap hosting praktijkwebsite naar Cloud86

Jouw praktijkwebsite wordt op dit moment gehost gehost door Intramed. Wij streven er altijd naar om onze dienstverlening beter, slimmer en effectiever te maken. Dat betekent dat wij na uitgebreide afweging hebben besloten om deze service te beëindigen. Dat betekent dat de hosting overgenomen zal worden door Cloud86. Op deze pagina vertellen we je meer over wat dit betekent voor jouw praktijkwebsite.

Waarom moet ik toestemming geven voor de overstap?

Om de hosting over te dragen, moeten we jouw NAW gegevens delen met Cloud86. Wanneer je toestemming geeft voor de overstap, ga je een contract aan met Cloud86.

Wanneer moet ik toestemming geven voor de overstap?

We vragen je om vóór 20 maart het toestemmingsformulier in te vullen via de bovenstaande knop of via deze pagina: toestemmingsformulier migratie website hosting.

Zijn er kosten verbonden aan de overstap?

Aan de overstap zelf zitten geen kosten verbonden, het enige wat jij hoeft te doen is toestemming geven om de hosting van jouw website bij Cloud86 onder te brengen. Aan de hosting van jouw website zitten wel kosten verbonden. Het eerste jaar na jouw overstap krijg je van ons cadeau. Daarna word je automatisch overgezet op een maandabonnement met het medium hosting pakket en zal Cloud86 contact met je opnemen over de verlenging van jouw abonnement. Op dit moment is de maandprijs voor het medium hosting pakket 6,95 euro per maand. Let op: in 2025 zal de prijs gecorrigeerd worden op basis van de inflatie. Het kan dus zijn dat de maandprijs in 2025 hoger ligt dan de prijs die nu op de website wordt aangegeven.

Wat betekent deze overstap voor mijn praktijkwebsite?

Tijdens de migratie van jouw website naar Cloud86 is het belangrijk dat je geen aanpassingen doet aan jouw website, om te voorkomen dat informatie niet meegenomen wordt. Wij zullen contact met je opnemen zodra de migratie voltooid is en je weer aanpassingen kunt doen aan jouw website. Deze overgang zal geen gevolgen hebben voor de functionaliteit van jouw website. Deze hoeft dus niet te veranderen, en het beheer van de content blijft in jouw handen. 

Bij het Webhosting Medium pakket van Cloud86 krijg je ruim voldoende opslag, onbeperkt dataverkeer, 50 e-mailadressen en natuurlijk uitgebreide support.

Moet ik zelf iets doen voor deze overstap?

Op dit moment hebben we alleen jouw toestemming nodig om de hosting van jouw website onder te brengen bij Cloud86. Toestemming geven doe je hier.

Het is mogelijk dat je zelf actie moet ondernemen om de migratie te voltooien. In dat geval zullen wij contact met je opnemen, en helpen we je waar nodig.

Wat gebeurt er als ik geen toestemming geef?

Geef je geen toestemming om de hosting van jouw website bij Cloud86 onder te brengen, of vul je het formulier niet op tijd in? Dan gaan we ervan uit dat je een andere partij hebt gevonden om jouw praktijkwebsite te laten hosten, en zullen wij jouw website offline halen.

Ik ben nog bezig met de inrichting van mijn website. Wat nu?

Heb je in het laatste kwartaal van 2023 een betaalde website bij ons afgenomen en ben je nog bezig met de inrichting hiervan? Maak je geen zorgen: we begeleiden je zoals beloofd bij het inrichten van je website. Ook jouw hosting zal ondergebracht worden bij Cloud86, waarbij je het eerste jaar van ons cadeau krijgt. We nemen contact met je op!

Ik heb nog een vraag over de overstap naar Cloud86

Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met websites@intramedonline.nl. We helpen je graag met de beslissing rondom de hosting van jouw website!