Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Klantgericht kansen verzilveren en zorgen voor tevreden klanten, jij kan dat.
Vanuit oprechte interesse denk je mee over de situatie en over hoe we de klant het beste van dienst kunnen zijn.

Een positieve klantbeleving, bij ieder contact
Jij gaat graag het gesprek aan met de klant, analyseert de situatie en kijkt hoe we de klant van dienst kunnen zijn. Je denkt met je klanten mee en overtuigt ze van jouw én onze meerwaarde. Dit contact is veelal telefonisch of digitaal en er is altijd een aanleiding tot een gesprek, bijvoorbeeld een marketingactie of een vraag van een (potentiële) klant.
Wie jouw klanten dan precies zijn? Fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen alle andere paramedische zorgverleners. Al jouw klanten werken binnen de paramedische zorg en bouwen samen met ons aan betere zorg.

Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst, dan ga jij:

 • meedenken met je klanten en hun praktijk. Je laat ze op een eerlijke en betrokken manier zien hoe zij met onze software hun praktijk efficiënter organiseren, zodat ze zich kunnen focussen op de zorg voor hun patiënten.
 • de wensen en behoeften van je klanten in kaart brengen. Deze vertaal je naar de producten en diensten van Intramed.
 • in gesprek met klanten over onze software. Je kijkt of ze de software efficiënt gebruiken en of ze hier nog hulp bij nodig hebben.
 • pro-actief contacten onderhouden met je klanten.
 • webinars verzorgen, zodat klanten up-to-date blijven op het moment dat het hen past.
 • kansen verzilveren en omzetten in resultaten. Oftewel, (telefonisch) verkopen, leads opvolgen, offertes opstellen en het offertetraject zorgvuldig bewaken en opvolgen.
 • de regierol pakken bij ontwikkelingen die je hoort van klanten. Jij signaleert en zorgt dat de juiste teams binnen Intramed hierbij betrokken worden.
 • nauw samenwerken met je collega’s van de binnendienst, marketing, de verkoopadministratie en Accountmanagers.
 • zorgen voor een goede administratie van verkoopkansen, offertes, orders en cont(r)acten.

Samen bouwen aan betere zorg
Slimme software voor de paramedische zorg, waarmee we zorgverleners kunnen ontzorgen. Dat is waar we ons bij Intramed mee bezig houden. Al sinds 1992. Van intake tot behandeling en agendavoering, van facturatie tot declaratie: wij bieden een volledig EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) voor fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en andere zorgverleners binnen de paramedische wereld. Onze software zorgt ervoor dat deze zorgverleners meer tijd over houden voor het verlenen van zorg, want dat is waar het écht om draait. Daarnaast krijgen zorgverleners door het gebruik van onze software inzichten en (stuur)cijfers en kunnen ze rekenen op meer betrokken en tevreden patiënten. Zo mooi kan het zijn.

Met meer dan 4.000 klanten, ruim 16.000 gebruikers en 85 bevlogen medewerkers bouwen we samen aan het succes van ons EPD en onze organisatie. En dat doen we goed. We zijn een maatschappelijk relevante organisatie, hebben een groot marktaandeel en onze klanten zijn blij met de producten en services die we bieden. We zoeken de samenwerking met onze klanten op om in co-creatie onze software en dienstverlening te verbeteren.

Werken bij Intramed is iets bijzonders. In welk team je ook werkt, je staat er nooit alleen voor. We faciliteren een werkomgeving waar écht aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar jouw mening wordt gewaardeerd en waar we de verbinding met elkaar aangaan. We houden van gezelligheid. Zo lunchen we samen in ons bruin café, wordt er altijd wel iets georganiseerd waar je aan deel kunt nemen.

De basis voor jouw succes
Plezier in sales en (telefonische) klantgesprekken, het talent om relaties goed te onderhouden en op te bouwen en organisatietalent, jij hebt het allemaal in je. Met jouw betrokken werkwijze en sensitiviteit, ben jij goed op je plek in de wereld van de zorg. En dat je je kwaliteiten in kunt zetten bij een maatschappelijk relevante organisatie, daar voel je je goed bij. Je neemt initiatief, luistert goed en vraagt altijd door. Daarbij heb je voor deze vacature Commercieel medewerker binnendienst:

 • in ieder geval hbo-werk- en denkniveau.
 • minimaal zo’n 3 jaar commerciële ervaring opgedaan binnen een servicegerichte, commerciële omgeving. Ervaring binnen de ICT en/of gezondheidszorg geeft een streepje voor.
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • initiatief en een positieve, gedreven, commerciële werkhouding.
 • oog voor detail, je gaat tenslotte voor de beste kwaliteit.
 • een beschikbaarheid van minimaal 32 uur, waarbij 40 uur de voorkeur heeft.

Werken bij Intramed brengt je meer
Zoek je als commercieel talent een baan waar je je talenten in kunt zitten voor het maatschappelijk belang, dan ben je bij Intramed aan het juiste adres. Bij ons krijg je de kans om mee te bouwen aan betere zorg. We hebben de voordelen van het werken bij Intramed op een rijtje gezet (op fulltime basis):

 • een uitdagende fulltime functie binnen een dynamische omgeving.
 • een goed salaris op basis van ervaring, kennis en kunde, dat met je meegroeit.
 • vakantiegeld en 28 vakantiedagen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om op kantoor of ca. 50% thuis te werken.
 • mooie extra’s als een winstdelings-, pensioen- en sabbiticalregeling en een thuiswerkvergoeding.
 • Een laptop; wij zorgen dat je je werk goed kunt doen.
 • een lekkere lunch die voor je klaarstaat als je op kantoor werkt, elke 3 maanden een kwartaalmeeting waarbij we onder genot van hapje en drankje kijken naar de gestelde, behaalde en nieuwe doelen.
 • werken binnen een team van enthousiaste, betrokken collega’s, die altijd voor je klaar staan.
 • Intramed is onderdeel van convenient, TSS, Topicus.com en CSI. Door constante groei zijn de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Hoe nu verder?
Wil je bijdragen aan de kwaliteit van zorg? Mooi. Stel je dan aan ons voor door te reageren op de vacature Commercieel medewerker binnendienst bij Intramed.

Stuur je cv en motivatie naar ons toe via hr@convenient.nl
Heb je vragen? Neem contact op met Rati Sahti via hr@convenient.nl

 

Hoe gaan wij met jouw gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Convenient B.V.) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Vergroot cliënt-betrokkenheid met EPD software Intramed Compleet

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Rati Sahti