Vacature Accountmanager GGZ

Klantgericht een bijdrage leveren aan het verbeteren van de (kwaliteit van) zorg, jij kan dat.

Klanttevredenheid maximaliseren, bouwen aan relaties én klanten binden, daar loop jij warm voor. In een loyaal team met ervaren collega’s, die inhoudelijk sterk zijn, ga jij voor 100% klanttevredenheid.

(fulltime  – 32-40 uur per week)

Werken bij Intramed

Dit zeggen je collega’s:

“Ik ben begonnen op het Service Centrum en wilde wat anders, nu werk ik met veel plezier op de Verkoop-Administratie!” – Abigail

“Ik ben onlangs begonnen. Ik ben ontzettend tevreden over de interne opleidingen, de sfeer en de geweldige lunch!” – Arshad

Jij maakt het mogelijk als onze Accountmanager GGZ en overige paramedici

Bij elk contact met de klant ga jij voor die positieve klantbeleving, want jij streeft naar maximale klanttevredenheid. Dat doe je niet alleen, maar daarvoor zoek je ook de samenwerking op met andere collega’s, teams én externe partners.

Wie jouw klanten dan precies zijn? De focus zal liggen op (new business) GGZ klanten.
Maar het kan ook voorkomen dat je soms bij  fysiotherapeuten, logopedisten, en andere paramedische zorgverleners aan tafel komt.

Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Accountmanager GGZ, dan ga jij:

 • meedenken met je klanten en hun praktijk. Je laat ze op een eerlijke en betrokken manier zien hoe zij met onze software hun praktijk efficiënter organiseren, zodat ze zich kunnen focussen op de zorg voor hun patiënten.
 • de wensen en behoeften van je klanten in kaart brengen. Deze vertaal je naar de producten en diensten van Intramed om zo de klanttevredenheid verder te verhogen.
 • actief nieuwe klanten werven
 • kansen verzilveren en omzetten in resultaten. Oftewel, verkopen en leads opvolgen, maar ook samen met de salesmanager en marketing doeltreffende accountplannen opstellen.
 • de regierol pakken bij ontwikkelingen die je ziet bij klanten of in de markt. Jij signaleert en zorgt dat de juiste teams binnen Intramed hierbij betrokken worden.

 

Samen bouwen aan betere zorg

Slimme software voor de paramedische zorg, waarmee we zorgverleners kunnen ontzorgen. Dat is waar we ons bij Intramed mee bezig houden. Al sinds 1992. Van intake tot behandeling en agendavoering, van facturatie tot declaratie: wij bieden een volledig EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) voor fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en andere zorgverleners binnen de paramedische wereld. Onze software zorgt ervoor dat deze zorgverleners meer tijd over houden voor het verlenen van zorg, want dat is waar het écht om draait. Daarnaast krijgen zorgverleners door het gebruik van onze software inzichten en (stuur)cijfers en kunnen ze rekenen op meer betrokken en tevreden patiënten. Zo mooi kan het zijn.

Met meer dan 4.000 klanten, ruim 16.000 gebruikers en 85 bevlogen medewerkers bouwen we samen aan het succes van ons EPD en onze organisatie. En dat doen we goed. We zijn een maatschappelijk relevante organisatie, hebben een groot marktaandeel en onze klanten zijn blij met de producten en services die we bieden. We zoeken de samenwerking met onze klanten op om in co-creatie onze software en dienstverlening te verbeteren.

Werken bij Intramed is iets bijzonders. In welk team je ook werkt, je staat er nooit alleen voor. We faciliteren een werkomgeving waar écht aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar jouw mening wordt gewaardeerd en waar we de verbinding met elkaar aangaan. We houden van gezelligheid. Zo lunchen we samen in ons bruin café, wordt er altijd wel iets georganiseerd waar je aan deel kunt nemen.

De basis voor jouw succes

Plezier in sales, het talent om relaties en netwerken goed te onderhouden en op te bouwen. Op verschillende niveaus met mensen in gesprek te gaan; jij hebt het allemaal in je. Met jouw betrokken, authentieke werkwijze en sensitiviteit, ben jij goed op je plek in de wereld van de zorg. Je neemt initiatief, bent een doortastende verbinder, luistert goed en vraagt altijd door. Daarbij heb je voor deze vacature accountmanager:

 • in ieder geval hbo-werk- en denkniveau. Heb je bijvoorbeeld een hbo-opleiding bedrijfskunde of commerciële economie op zak, dan is dat mooi meegenomen.
 • zo’n 3 jaar ervaring opgedaan als accountmanager, sales consultant of relatiemanager binnen een servicegerichte, commerciële omgeving. Ervaring binnen de ICT en/of gezondheidszorg geeft een extra streep voor.
 • een rijbewijs B

Werken bij Intramed brengt je meer

Zoek je als Accountmanager een baan waar je je talenten in kunt zitten voor het maatschappelijk belang, dan ben je bij Intramed aan het juiste adres.

We hebben de voordelen van het werken bij Intramed op een rijtje gezet:

 • een salaris op basis van ervaring, kennis en kunde, dat met je meegroeit. Aanvullend is er een 13e maand.
 • vakantiegeld en 28 vakantiedagen o.b.v. fulltimedienstverband
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken, als je niet bij je klanten op bezoek bent.
 • mooie extra’s als een winstdelings-, pensioen- en een sabbiticalregeling
 • leaseauto, laptop en telefoon; wij zorgen dat je je werk goed kunt doen.
 • een lekkere lunch die voor je klaarstaat als je op kantoor werkt
 • Intramed is onderdeel van Convenient, Total Specific Solutions, Topicus.com en Constellation Software Inc. Door constante groei zijn de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden eindeloos

 

Jouw ambities waarmaken en een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg?

Stel je dan aan ons voor door te reageren op deze vacature.

Stuur je cv en motivatie naar ons toe via hr@convenient.nl

 

Hoe gaan wij met jouw gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Convenient B.V.) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend. 

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Rati Sahti