Haptotherapie software

De werkdruk binnen de haptotherapie wordt steeds groter, en daar komt ook het nodige administratiewerk bij. Dat terwijl je als haptotherapeut je tijd liever besteed aan het helpen van je cliënten aan een betere gezondheid. Onze haptotherapie software ondersteunt je bij de dagelijkse taken en de optimalisatie van je administratieve proces, waardoor jij je volledig kunt richten op je cliënten. We weten wat je nodig hebt en zorgen voor meer efficiëntie met complete en gebruiksvriendelijke software voor haptotherapeuten en praktijken. Innovatie voor de haptotherapie: Intramed heeft het.

Start de keuzehulp
  • Praktijksoftware haptotherapie

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Declaratietool en EPD software voor haptotherapie

Onze software bevat een praktische agenda die je kunt gebruiken, en ook kan de software worden gebruikt om te boekhouden en declareren via VECOZO. Zo blijft de administratie altijd piekfijn in orde. Dankzij de controlemiddelen en interne auditfuncties zijn de dossiers van je cliënten altijd up-to-date en compleet. Met Intramed Compleet heb altijd en overal toegang tot de haptotherapie software. Ook hoef je je niet meer bezig te houden met zaken zoals updates, back-ups of beheer. Spreekt dit je aan? Dan kun je als geïnteresseerde 3 maanden gratis gebruik maken van Intramed Compleet én Intramed Insight en alles uitgebreid testen. In Intramed Insight vind je handige overzichten van relevante (stuur)informatie, die jou kan helpen bij een goede bedrijfsvoering.

 

 

Reken hier je besparing uit

Intramed is altijd in lijn met de regels van zorgverzekeraars en overlegd ook vaak met de beroepsvereniging

Altijd en overal veilige communicatie en toegang tot cliëntgegevens

Johan van den Broek, praktijkhouder

“Intramed is altijd in lijn met de regels van zorgverzekeraars en overlegt ook vaak met de beroepsvereniging. Daardoor hoeven we ons geen zorgen meer te maken over of we wel aan richtlijnen voldoen. Dat is een erg fijn en geruststellend idee. Intramed is gewoon goed, ik ben erg tevreden. Het biedt veel gemak en verlicht de administratieve last aanzienlijk. Ik ben zelf niet zo handig met computers, en ben me er daarom ook bewust van dat er veel meer mogelijk is dan waar wij op dit moment gebruik van maken. Ik hoop in de toekomst snel tijd vrij te kunnen maken, zodat we er als praktijk nog meer uit halen.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor haptotherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Meer informatie? Bezoek ons kenniscentrum

Ben je benieuwd naar onze software voor haptotherapeuten, en wil je alle mogelijkheden van Intramed Compleet bekijken? Wij bieden gratis online demo’s aan die je kunt volgen op een moment en plek die jou uitkomt. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed