Software voor huidtherapie

Als huidtherapeut doe je niets liever dan cliënten helpen aan een betere gezondheid van de huid. De administratieve lasten vragen echter ook veel van jouw tijd en aandacht. Tijd die je liever steekt in de behandeling van cliënten. Dankzij onze praktijksoftware voor huidtherapeuten kun jij je weer volledig toeleggen op deze zorg. Intramed Compleet helpt bij het stroomlijnen van jouw administratieve werkzaamheden. Het bespaart niet alleen tijd. Ook kunnen cliënten beter betrokken worden in het behandelproces, met sneller resultaat tot gevolg. Lees je mee?

Start de keuzehulp
  • Administratie software huidtherapie

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige en betrouwbare EPD software

De veiligheid van praktijk- en cliëntgegevens staat altijd voorop. Deze gevoelige informatie wordt maximaal beveiligd en staat veilig achter slot en grendel in onze software. Als eerste softwareleverancier voldoen we namelijk aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging: de NEN7510 en ISO27001 norm. We zijn gecertificeerd en jaarlijks worden er onafhankelijke audits uitgevoerd om dit te controleren. Dat is voor onze klanten een geruststellende gedachte.

 

 

Reken hier je besparing uit

Door de logische opbouw snap je meteen hoe Intramed werkt. Ook als je er nog geen eerdere ervaring mee hebt.

Intramed is logisch opgebouwd

Ariane Faas, praktijkhouder

“Ik had zelf al eerder met Intramed gewerkt, dus ik wist dat het programma erg gebruiksvriendelijk was. Toen ik collega’s vroeg welke software zij gebruikten en wat ze fijn vonden, raadden velen ook Intramed aan. Hierdoor was de keuze snel gemaakt. Alles is zo logisch opgebouwd, dat je eigenlijk meteen snapt hoe het werkt. Ook als je er nog geen eerdere ervaring mee hebt.” Inmiddels bestaat haar praktijk ruim tien jaar en maakt ze nog steeds tevreden gebruik van Intramed. En komt ze er toch een keer niet uit? Dan bekijkt ze de handleidingen, instructiefilmpjes of belt ze naar het service centrum. “De helpdesk is goed bereikbaar en staat altijd voor je klaar. De medewerkers zijn allemaal even deskundig en vriendelijk, waardoor ik altijd goed wordt geholpen.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor huidtherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum en haal het maximale uit onze software

Intramed Compleet is verpakt in een handig dashboard. We hebben onze software zo praktisch mogelijk ingericht, zodat het voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Kom je er toch niet helemaal uit? Bezoek dan ons kenniscentrum voor praktische tips en informatie. Met behulp van online demo’s, cursussen, e-learnings en veelgestelde vragen helpen wij je graag op weg. Voor persoonlijke hulp kun je ook een belafspraak plannen met ons Service Centrum, waar je geduldig en vakkundig te woord wordt gestaan. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed