EPD voor multidisciplinaire praktijken

Als therapeut of praktijkhouder doe je niets liever dan cliënten helpen aan een betere gezondheid, wat jouw specialisme ook is. Helaas vergt het ook veel tijd en aandacht om de administratieve zaken op orde te hebben. Zeker als je diverse paramedische disciplines in je praktijk aanbiedt. Met Intramed Compleet is dat verleden tijd! Dankzij onze software voor multidisciplinaire praktijken helpt Intramed bij je dagelijkse taken en het stroomlijnen van je administratieve proces.

Start de keuzehulp

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Onze praktijksoftware is veilig en betrouwbaar

Praktijk- en cliëntgegevens moeten betrouwbaar zijn en betrouwbaar blijven. Daarom staat alle vertrouwelijke informatie altijd veilig achter slot en grendel in het EPD systeem. Onze software voor multidisciplinaire praktijken voldoet aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Daarom zijn we ook gecertificeerd volgens de NEN7510 en ISO27001. Ook nog eens als eerste softwareleverancier! Kies je voor Intramed Compleet, dan kies je voor een veilig en betrouwbaar EPD systeem. Dat is voor onze klanten een geruststellende gedachte.

 

 

Reken hier je besparing uit

Binnen een paar klikken heb je het juiste behandelprogramma in het dossier staan

Bijblijven dankzij software die meebeweegt met de branche

Arthur Smit, praktijkhouder en therapeut

“Vanzelfsprekend wil je je als praktijk blijven ontwikkelen. Zonder software die daarop anticipeert, lukt dat niet. Het is fijn dat Intramed meebeweegt met ontwikkelingen, bijvoorbeeld met de verwetenschappelijking in de zorg. Hierdoor moet je je handelen steeds meer verantwoorden op basis van meetresultaten. Doordat Intramed richtlijnen ontwikkelt voor bepaalde diagnoses, kunnen wij als therapeut een profiel kiezen en op basis daarvan gemakkelijk een behandelplan uitrollen met een meetinstrument. Hierdoor hebben we binnen een paar klikken het juiste behandelprogramma in het dossier staan, wat de administratie enorm vergemakkelijkt.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor multidisciplinaire praktijken aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum voor meer informatie

Onze praktijksoftware is zo ingericht dat het voor iedereen zeer eenvoudig te gebruiken is. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan vind je in ons kenniscentrum allerlei handige tips en praktische informatie. We helpen je graag op weg met online demo’s, cursussen, aanvullende informatie en vergeet ook niet de veelgestelde vragen te bekijken. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld! Benieuwd wat ons EPD voor multidisciplinaire praktijken voor jou kan betekenen? Volg een online demo en ontdek de vele voordelen van Intramed Compleet!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed