E-Health in de zorg

Als therapeut of praktijkondersteuner werk je niet voor niets in de zorg. Cliënten op weg helpen naar een betere gezondheid, dat zijn jouw drijfveren. Om nog efficiënter en klantgericht te kunnen werken zijn e-Health oplossingen tot stand gekomen. Met behulp van slimme e-Health koppelingen kun je de cliënten digitaal, op afstand betrekken bij het zorgproces. Deze koppelingen zijn beschikbaar voor veel specialisten zoals fysiotherapeuten, logopedisten, GGZ, oefentherapeuten, podotherapeuten, maar ook voor vele andere therapeuten en praktijkondersteuners. Kijk snel verder en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen! 

Gratis e-book over online consults aanvragen
  • Aanvragen of upgraden Intramed

Meer tijd voor zorg

Wij zorgen ervoor dat wanneer je met Intramed werkt, je geen overbodige tijd kwijt bent aan administratieve werkzaamheden

Altijd en overal inzicht

Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Wij zorgen ervoor dat je in staat bent de patiënt digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die hij wenst.

Wat is e-Health in de zorg?

E-Health in de zorg, we noemden het al. Maar wat is het eigenlijk precies? Letterlijk vertaald staat e-Health in de zorg voor elektronische gezondheidszorg. Door de opkomst van slimme technieken en integraties heeft e-Health software de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De gezondheidszorg wordt in feite ondersteund en verbeterd door het gebruik van informatie-, internet- en communicatietechnologieën. Op deze manier brengen we cliënten en therapeuten dichter bij elkaar en kunnen zij eenvoudiger met elkaar communiceren middels deze elektronische technologieën. De weg naar een betere gezondheid wordt een stuk toegankelijker voor cliënten. Sterker nog, ze krijgen nu zelf meer de regie over het zorgproces.

Aanvullende e-Health koppelingen

Wat zijn de voordelen van e-Health in de zorg?

E-Health oplossingen bieden niet alleen voordelen voor jou als zorgverlener, maar ook voor je cliënten. Zo bespaar jij tijd en vergroot je de cliëntbetrokkenheid. Bij Intramed koppelen we met handige e-Health apps zodat je eenvoudig uitslagen kunt bespreken, informatie kunt uitwisselen en videoconsults kunt houden. Cliënten kunnen thuis ook direct een vragenlijst invullen, zodat je daar tijdens het consult geen aandacht aan hoeft te besteden. Een bijkomend voordeel van de e-Health apps is ook dat cliënten daar 24/7 gebruik van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van online huiswerkoefeningen of het maken van een afspraak. Bij Intramed zorgen we voor meer efficiëntie met een compleet en gebruiksvriendelijk systeem. Zo heb jij als therapeut meer tijd over voor het echte werk: het behandelen van je cliënt. Dat is waar het tenslotte om gaat.

De slimme e-Health koppelingen van Intramed

Met onze e-Health oplossingen zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Met het pakket Intramed Compleet kun je de e-Health toepassingen inzetten. Naast dit pakket heb je ook de optie om extra aanvullende producten af te nemen. Denk bijvoorbeeld aan onze handige AfsprakenApp, MijnZorgApp, de huiswerkoefeningen app en/of een koppeling met de declaratieapp D-Pay Welk pakket en aanvullende producten het beste bij je passen is afhankelijk van jouw wensen. Mocht je daar vragen over hebben, neem gerust contact op voor meer informatie. We stellen graag een pakket voor je samen, zodat we werk uit handen nemen en jij je volledig kunt toeleggen op het verlenen van de juiste zorg. 

Gratis Intramed Compleet proberen

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze pakketten? Als nieuwe klant ontvang je de eerste 3 maanden gratis het meest uitgebreide pakket: Intramed Compleet. Met dit pakket kun je kennis maken met alle handige tools en apps, zodat je ook een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. We richten het gewenste pakket van Intramed voor je in en helpen je graag op weg.

Wil je eerst graag een volledig beeld van alle mogelijkheden van Intramed? Volg dan eens een online demo voor meer informatie.

Klik hier voor de verschillende demo's