Replay webinar: Praktijk van de toekomst

Duurzaamheid & innovaties in jouw fysiotherapiepraktijk – In samenwerking met ABN AMRO

We leven in een tijdperk waarin duurzaamheid en digitalisering een belangrijk onderdeel vormen. Ook voor de fysiotherapie zorgen deze onderwerpen voor de nodige ontwikkelingen en innovaties. Samen met ABN AMRO organiseren wij daarom een webinar gericht op de toekomst van jouw fysiotherapiepraktijk. Benieuwd? Schrijf je in en neem deel aan het webinar op donderdagavond 12 november.

Inhoud

Hoe ga je toekomstgericht investeren?’ – Ludo Guns, ABN AMRO
Duurzaamheid is voor veel praktijken nog steeds ‘nice to have’ in plaats van ‘need to have’. Maar hoe maakje jouw praktijk ‘future proof’ zonder uw businesscase uit het oog te verliezen? Tijdens dit webinar nemen wij je mee in wat volgens ons belangrijk is voor een duurzame praktijkvoering in uw praktijk.

Software-oplossingen van de toekomst’ – Gerard Boschman, Intramed
Ben jij ook veel tijd kwijt aan je praktijkadministratie? De nieuwe generatie van Intramed is onderweg! Deze super gebruiksvriendelijke software gebaseerd op ervaringen van onze gebruikers, gaat samen met Intramed Insight alles nog veel gemakkelijker maken. Snel en efficiënt werken i.c.m. een compleet inzicht zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst.

Toekomstige ontwikkelingen en handige tips rondom blended fysiotherapie’ – Jelle Jouwsma, MijnZorgApp
Ben je benieuwd naar hoe je fysieke behandelingen aan kan vullen met video- consulten en andere online begeleiding? Dit biedt namelijk voordelen voor zowel de praktijk als de therapeut. Of ben je al gestart en ben je op zoek naar praktische handvatten? We geven je een aantal handige tips om direct toe te passen en nemen je mee in de ontwikkelingen rondom ‘blended fysiotherapie’ en videobellen in de praktijk.

Wil je een replay van dit webinar zien?

Dat kan, stuur ons een mail: marketing@intramed.nl

Schrijf je in

  • Datum
  • Locatie
  • Beschikbare plaatsen
  •