Je behandeltijd zo efficiënt mogelijk benutten

2 augustus 2021 – Een goede voorbereiding is het halve werk. De behandeltijd met je cliënt wil je zo effectief mogelijk benutten toch? Met de online diensten van Intramed Compleet kan dat. Je cliënt vult thuis alvast intakes en vragenlijsten in, plant een afspraak of kan zelf z’n dossier opvragen & ophalen. Dat is handig voor jou én service richting je cliënt. Dat is win-win dus!

Luuk BakkerOnze Luuk vertelt

Als accountmanager hoor ik met grote regelmaat van therapeuten dat de werkdruk steeds meer een uitdaging is. Cliënten willen vooral gehoord en geholpen worden, terwijl de administratieve lasten alleen maar toenemen en de behandeltijd beperkt is. Dan is het fijn als je de tijd in de spreekkamer zo nuttig en aangenaam mogelijk kan besteden. Daarom bieden we de volgende online diensten standaard aan in Intramed Compleet:

 

  • Online intake die de cliënt voorafgaand aan z’n eerste afspraak alvast thuis kan invullen.
  • Tijdens het behandeltraject kun je online vragenlijsten aanbieden.
  • Met online afsprakenbeer kun je je agenda online openstellen (voor de tijdstippen die jij zelf aangeeft), zodat cliënten zelf hun afspraken kunnen inzien, inplannen of verzetten.
  • Via het cliëntportaal kan een cliënt eenvoudig en veilig z’n dossiers online opvragen & online ophalen.

 

Zo ben je 24/7 bereikbaar voor afspraken, kunnen cliënten op hun gemak en in eigen tijd & tempo alvast je vragen beantwoorden en kan je eenvoudig dossiers met je cliënt delen. De ingevulde gegevens kun je met één druk op de knop in Intramed zetten (en uiteraard nog aanpassen mocht dat later nodig zijn). Veel klanten geven aan dat ze nu sneller de diepte in kunnen en hun cliënten meer tijd en kwaliteit kunnen bieden.

Meer over de online diensten