Verslaglegging: dit is er nieuw!

We zijn constant bezig met het verbeteren van onze software, zodat jij nóg fijner en efficiënter met Intramed kunt werken. De afgelopen maanden hebben we daarom hard gewerkt aan diverse nieuwe mogelijkheden voor verslaglegging. Die vatten we hieronder voor je samen! 

We zijn constant bezig met het verbeteren van onze software, zodat jij nóg fijner en efficiënter met Intramed kunt werken. De afgelopen maanden hebben we daarom hard gewerkt aan diverse nieuwe mogelijkheden voor verslaglegging. Die vatten we hieronder voor je samen! 

Online intake voor Ergotherapie 

Bespaar tijd bij de eerste afspraak: we introduceren de online intake nu ook bij ergotherapie! Cliënten vullen thuis eenvoudig hun klachtenanamnese in, en deze wordt naadloos opgenomen in hun dossier. Zo kan jij sneller aan de slag met het zorgen voor jouw cliënten!  

GGZ: CQI Nu beschikbaar in het Engels 

Om een breder publiek te bedienen, is de Consumer Quality Index (CQI) vragenlijst voor GGZ nu ook beschikbaar in het Engels! Deze uitbreiding zorgt ervoor dat taal geen belemmering vormt bij het verzamelen van feedback en het evalueren van zorgkwaliteit. 

Fysiotherapie: verkorte online intake in het Engels 

Als reactie op de groeiende vraag naar meertalige diensten is de verkorte online intake voor fysiotherapie nu beschikbaar in het Engels. Zo verbeteren we de toegankelijkheid voor cliënten die de voorkeur geven aan communicatie in het Engels. 

Basisrichtlijn GLI 

Vanaf nu is de basisrichtlijn GLI beschikbaar. Deze richtlijn bestaat uit een intake en sessie journalen. In het GLI dossier noteer je binnen enkele velden de belangrijkste gegevens!  

Werkt in jouw praktijk een leefstijlcoach die liever niet de dossiervoering in beroepsspecifieke richtlijn zoals fysiotherapie, oefentherapie, diëtetiek noteert? Dan kan de leefstijlcoach deze nieuwe basisrichtlijn gebruiken.  

Daarnaast kunnen fysiotherapeuten/oefentherapeuten of diëtisten eigen doelen registreren, en zijn de vragenlijsten van de Cool beschikbaar.  

Meer informatie over deze richtlijn staat in de handleiding op onze website.  

Richtlijnen importeren 

Om processen te stroomlijnen, kun je de vragenlijsten voor ergotherapie, GGZ en fysiotherapie nu rechtstreeks importeren via de updateserver.  

Wil je de basisrichtlijn voor de GLI gebruiken? Download deze dan eerst hier van onze website, en importeer ze vervolgens in Intramed. Update je regelmatig je richtlijnen? Dan zijn de nieuwe vragenlijsten nu al in jouw systeem aanwezig. Zie je ze niet? Importeer ze dan via de updateserver (wereldbolletje in de taakbalk van Intramed).

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Intramed en de nieuwe mogelijkheden rondom verslaglegging? Houd onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!  

Schrijf je in!