Nieuw in update 9.35: online betaallink invoegen bij de nota!

We hebben goed nieuws! Vanaf versie 9.35 kunnen al onze Intramed Compleet gebruik maken van een nieuwe functie die door veel van jullie is aangevraagd: je kan patiënten nu snel en makkelijk laten betalen via een digitale betaallink aan de hand van een koppeling met Mollie (iDeal)!

Je kunt de klant een link in de mail sturen, of een QR-code op de nota plaatsen. Met de integratie van de koppeling met Mollie zetten we een nieuwe stap in het optimaliseren van het betalingsproces en het verminderen van de administratieve lasten voor jouw praktijk.

Wil je gebruik maken van deze optie? Dat kan als Intramed Compleet-klant!

Vraag Intramed Compleet aan!

Deze toevoeging vereenvoudigt de financiële afhandeling binnen jouw praktijk, waardoor nota’s sneller betaald zullen worden. Ontdek het gemak van iDeal-koppelingen en maak facturering een probleemloos onderdeel van jouw dienstverlening. Zodra je de koppeling met Mollie hebt gemaakt kun je de link & QR-code gaan plaatsen in de mail en nota’s. Hoe je dat doet, lees je in deze handleiding. Wil je dat wij je hierbij helpen? Dat kan, boek dan een Expert Sessie met ons Service Centrum!