Intramed Compleet wordt uitgebreid met MijnZorgApp

16 september 2021 – Elk jaar groeit het gebruik van e-health oplossingen, met een enorme toename in 2020. Daarom is de tijd rijp om een volgende stap te maken en e-health meer te faciliteren. Vanaf 1 januari 2022 zal MijnZorgApp (Start) dan ook standaard onderdeel zijn van Intramed Compleet.

 

Deze app is een samensmelting van de AfsprakenApp en huiswerkoefeningen.nl, zodat je kunt werken met afspraakreminders en oefenvideo’s (incl. reminders). Kortom: een mooie, extra tool waarmee je cliënten beter bij hun zorgproces kunt betrekken.

Gerard Boschman, directeur Intramed

“Met MijnZorgApp ben je klaar voor de toekomst”

Ik geloof al jaren in de toekomst van e-health oplossingen om zo het hoofd te bieden aan toekomstige ontwikkelingen. Over 20 jaar zijn de zorguitgaven volgens voorspellingen zo’n 75% hoger dan nu en moet 1 op de 4 Nederlanders in de zorg werken om alle vraag aan te kunnen. Dat is onhoudbaar, dus móeten we nu al voorsorteren op die situatie.

 

Door Covid-19 is digitale zorg in een stroomversnelling gekomen. Toen het land ‘op slot’ ging in maart 2020 hebben we MijnZorgApp 3 maanden gratis aangeboden aan onze klanten. Velen hebben daar gebruik van gemaakt en hun eerste ervaringen opgedaan. Er kwamen behandelcodes voor e-consults en inmiddels bieden steeds meer praktijken structureel ‘blended’ therapie. Kortom, de eerste stappen zijn nu echt gezet.

 

Omdat ik erin geloof dat elke paramedische zorgverlener op deze manier zijn of haar cliënten extra service kan verlenen, hebben we besloten om MijnZorgApp Start vanaf 2022 toe te voegen aan Intramed Compleet. De app komt in verschillende abonnementen beschikbaar. Met de Start-variant hebben al onze Compleet-klanten deze e-health-oplossing – zonder extra licentiekosten – beschikbaar. De exacte inhoud en prijsstelling van de verschillende abonnementen zijn in oktober bekend. Dan kan je ook kiezen welke variant het beste bij je past.

 

Jelle Jouwsma, medeoprichter MijnZorgApp

“We naderen een miljoen MijnZorgApp downloads”

Al sinds 2011 ontwikkelen we als team digitale zorgmiddelen en begeleiden we bij het in gebruik nemen hiervan. We doen dit in de eerste plaats om waarde toe te voegen aan de zorg, maar ook omdat digitale zorg leuk kan zijn en het serviceniveau verhoogt. Door je te verdiepen in de wereld van zowel de zorgverlener als in die van de cliënt kom je tot oplossingen waar beide partijen baat bij hebben.

MijnZorgApp is ontstaan door de integratie van AfsprakenApp en Huiswerkoefeningen.nl. Daarmee is de app een verlengstuk van je praktijk: je kunt er afspraken mee maken, beheren, herinneringen versturen, videobellen, maar ook video’s delen en daar reminders voor instellen. Hiermee geef je cliënten een extra hulpmiddel bij hun herstel, bespaar je kosten, voorkom je no-shows en kan behandeling naar behoefte op afstand doorgaan wanneer fysiek niet lukt. En dat ervaren cliënten als zeer prettig, want de app is al bijna een miljoen keer gedownload.

We breiden voortdurend uit met de inhoud (video’s) en functionaliteiten, zodat alle paramedische beroepen MijnZorgApp kunnen inzetten.

 

Binnen enkele weken ontvangen alle klanten die gebruikmaken van Intramed Compleet, MijnZorgApp, AfsprakenApp en/of Huiswerkoefeingen.nl een persoonlijk bericht met meer informatie.

 

Meer over MijnZorgApp