Klinimetrie Dashboards nu beschikbaar in Intramed Insight!

In de afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met nieuwe dashboards: klinimetriegebruik lage rug, -nek en -schouder. Wij introduceren deze nieuwe klinimetrie dashboards in Intramed Insight. Gebruik je Intramed Insight? Dan zijn deze klinimetriegebruik dashboards afgelopen donderdag 30 november automatisch in Intramed beschikbaar gekomen via je menu Insight, Verantwoording.

Wat is het doel van deze nieuwe dashboards?
Vanaf nu kun je in een oogopslag zien of je praktijk voldoende klinimetrie uitzet voor de lage rug, nek en schouder dossiers. Je krijgt met een teller meer inzicht over het percentage begin- envervolgmetingen dat je hebt uitgezet, en welke klinimetrie je gebruikt. Gebruik in Insight extra? Dan heb je ook nog een detailsdashboard waarmee je kunt zien bij welke dossiers van welke therapeuten de begin- en/of vervolgmetingen missen. Je kunt dan eventueel een lijstje exporteren en uitzetten binnen je organisatie om op te volgen.


Wat kun je met dit dashboard?
Het klinimetrie dashboard is te gebruiken door praktijken met fysio- en/of oefentherapie. Dit dashboard helpt de praktijkeigenaar of kwaliteitsbeheerder om vooraf te sturen op de vereiste klinimetrie uitzet. Dit is voor zowel de beroepsgroepen als vanuit de verzekeraar verplicht. Dit dashboard is bijzonder geschikt voor SKF leden, omdat bij de te behalen percentages wordt gestuurd op eisen die zijn gesteld vanuit SKF. Het dashboard is uiteraard ook geschikt voor de KNGF leden en voor sturing op de mds van verzekeraars.

Maak je nog geen gebruik van Intramed Insight, maar wil je ook deze inzichten en nog veel meer andere inzichten kunnen ophalen? Meld je dan nu aan voor Intramed Insight via onze website