Koppeling met Hierhebikpijn.nl

14 april 2021 – Op Hierhebikpijn.nl vinden jaarlijks zo’n 7 miljoen patiënten informatie over hun lichamelijke (fysiotherapeutische) klachten. Door de koppeling heb je vanuit Intramed direct toegang tot de uitgebreide patiënt resultaten van Hierhebikpijn.nl.

Wat is Hierhebikpijn.nl
Op de fysiotherapiewebsite kan de patiënt gratis zijn klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Door de vragen in de online tool te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. De website biedt informatie over ruim 100 aandoeningen die rijk geïllustreerd zijn met anatomische afbeeldingen. Patiënten kunnen makkelijk informatie vinden over lichamelijke klachten en direct een afspraak maken bij een fysiotherapeut in de buurt. De patiënt kan de check zelfstandig doorlopen en de uitslag vervolgens delen met de fysiotherapeut.


Efficiëntere en soepelere intake

De koppeling geeft fysiotherapeuten binnen Intramed toegang tot de uitgebreide resultaten van Hierhebikpijn.nl. Zo krijg jij als therapeut al voordat de intake plaatsvindt inzicht in het ontstaan en verloop van de klachten, en zijn de resultaten van een online bewegingsonderzoek en specifieke zelftests in te zien. Deze worden gepresenteerd als 1 formulier binnen het dossier van de patiënt.
Ook word je gewezen op eventuele rode vlaggen en geeft de uitslag inzicht in de klachten die mogelijk spelen bij de patiënt.
Met deze e-health oplossing ontstaat een efficiëntere intake en een betere voorbereiding aan de kant van zowel de fysiotherapeut als de patiënt. Zo kan jij gerichter beginnen met het onderzoek en de behandeling. Een uitgebreide rapportage in fysio-jargon is beschikbaar als naslagwerk voor in het dossier van de patiënt.

ACTIE: 50% korting op abonnement hierhebikpijn.nl
Intramed gebruikers krijgen het eerste jaar 50% korting op het abonnement en betalen €19,95 per maand per praktijk (daarna €39,95 per maand).

Met dit abonnement kan je de fysiocheck desgewenst ook integreren in de eigen praktijkwebsite en nieuwe patiënten vragen de check te doorlopen als voorbereiding op het bezoek aan de praktijk.
De koppeling in Intramed is gratis.

meer informatie of aanvragen