Nieuwe Intramed Insight dashboards

6 februari 2023 – Om ervoor te zorgen dat jij als gebruiker van Intramed Insight zoveel mogelijk inzichten krijgt in je bedrijfsvoering, is er 20 januari jl. een nieuwe versie van Intramed Insight uitgeleverd. In zowel Insight Start  als in Insight Extra zijn verbeteringen doorgevoerd én zijn er nieuwe dashboards toegevoegd.

 

Wil je gebruik van maken van de vernieuwde  en verbeterde dashboards, vergeet dan niet dat je in Intramed eerst je managementinformatie moet herberekenen. Hoe je dit kan doen lees je hier onder het kopje ‘Managementinformatie opnieuw berekenen’.

Nieuwe dashboards

Intramed Start heeft het dashboard ‘Lang openstaande dossiers’ erbij gekregen en Insight Extra heeft nu een ‘Zorgtrajecten’ dashboard. Daarnaast zijn er een aantal aanpassingen gedaan in de structuur van Insight, zijn er filtermogelijkheden toegevoegd en zijn er meerdere kleine aanpassingen doorgevoerd. Alle informatie is terug te vinden in de bijbehorende releasenotes.

Nog niet bekend met Intramed Insight?

Voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met Intramed Insight is het goed om te weten dat deze Business Intelligence (BI) tool data verzameld en analyseert en daarmee inzicht geeft in de bedrijfsvoering. Monitoring en (bij) sturen wordt daardoor veel gemakkelijker. Zoals met het nieuwe Zorgtrajecten dashboard in Insight Extra. Maar er is veel meer dan dat! Op onze website is al veel informatie te vinden over Insight maar wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op.