Nieuwe richtlijnen beschikbaar

20 mei 2020 – De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en zijn we ondanks het thuiswerken aan de slag gegaan met diverse richtlijnen in Intramed Plus en Compleet. Zo hebben we diverse behandelrichtlijnen van SchouderNetwerk Nederland ingebouwd en hebben we de richtlijn voor patiënten met COVID-19 ingebouwd. Daarnaast is er een nieuwe versie van de Online intake kinderfysiotherapie beschikbaar.

Behandelrichtlijnen SchouderNetwerk Nederland
We hebben diversie richtlijnen van SchouderNetwerk Nederland ingebouwd in Intramed. Voor Frozen Shoulder zijn er verschillende profielkeuzes beschikbaar. Voor revalidatie zijn er pre- en post operatieve richtlijnen beschikbaar bij diverse schouderoperaties. Je wordt (indien van toepassing) meegenomen in een beslisboom ter ondersteuning van de keuze van je behandelstrategie.

Richtlijnen SchouderNetwerk downloaden

COVID-19
Het KNGF heeft een document met aanbevelingen opgesteld voor patiënten die te maken hebben (gehad) met COVID-19. Wij hebben hiervan een behandelrichtlijn gemaakt en deze is beschikbaar in Intramed. De richtlijn helpt je bij het maken van keuzes in de aanpak van je behandeling.

Richtlijn COVID-19 downloaden

Online intake kinderfysiotherapie
De Online intake voor kinderfysiotherapie is aangepast en uitgebreid.
De bestaande Online intake zuigelingen is uitgebreid en er zijn twee nieuwe intakeformulieren toegevoegd: de Online intake Pijn en de Online intake motorische schrijfproblemen. Deze kunnen online aangeboden worden zodat de ouders/verzorgers dit formulier thuis in kunnen vullen.

Deze nieuwe versie is automatisch voor je klaargezet als je de richtlijn kinderfysiotherapie gebruikt.

 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met het Service Centrum op 0182 – 621 121 of helpdesk@intramed.nl.