Nieuwe subsidieronde coaching 'Ouderen Thuis'

Er is weer een subsidieronde voor implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis van start gegaan. Heb je een oefentherapie-, cesar/mensendieck-, logopedie-, ergotherapie- of diëtetiekpraktijk? Meld je dan nu aan voor deze mooie kans!

Deze regeling wil bijdragen aan het beter, sneller en duurzamer implementeren en opschalen van zorginnovaties die het voor ouderen mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te wonen. Helaas is voor deze ronde fysiotherapie uitgesloten bij de aanvraag. Dit is wel een grote tegenvaller voor fysiotherapiepraktijken, omdat het juist ook voor fysiotherapie zo enorm belangrijk is om goed te leren werken met e-health. Oefentherapie, cesar, mensendieck, logopedie, ergotherapie en diëtetiek komen nog wel in aanmerking.

Onze partner HealthTrain (makers van MijnZorgApp) heeft vanuit de eerste subsidieronde al veel praktijken kunnen helpen met het succesvol implementeren van e-health binnen de praktijk. Wil je ook gebruik maken van deze subsidieregeling? HealthTrain helpt je graag bij de aanvraag. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ze op voor meer informatie via onderstaande knop.

Maak hier een (vrijblijvende) afspraak