Van therapeut naar accountmanager: iets voor jou?

Droom jij wel eens over een carrièreswitch? Het is een spannende stap, maar toch kan zo’n sprong in het diepe precies de juiste zijn voor jou! Goed nieuws: wij hebben een vacature openstaan voor een accountmanager GGZ Carlo Ebbens ging je voor: na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut, is Carlo nu accountmanager bij Intramed.  

De overstap 

“Ik heb 8 jaar lang als fysiotherapeut gewerkt. Ik behandelde voornamelijk patiënten met sportgerelateerde klachten.” De laatste jaren verzorgde Carlo de fysiotherapie van de jeugdacademie van PEC Zwolle. Intramed was geen onbekende voor Carlo. “Vanaf het moment dat ik als fysiotherapeut ben begonnen, werk ik al met Intramed.” Hij maakte de ontwikkelingen van het systeem van dichtbij mee. “Als therapeut kom je er gaandeweg steeds beter achter wat je belangrijk vindt in een systeem als Intramed. Deze ervaring neem ik mee in mijn nieuwe rol als accountmanager!” 

De rol van accountmanager bij Intramed 

Carlo vertelt: “Als accountmanager denk je mee met onze klanten en hun praktijk. Je bent echt betrokken, en laat zien hoe zij hun praktijk efficiënter kunnen organiseren.” Daarnaast breng je de wensen en behoeften van klanten in kaart, en vertaal je deze naar de producten en diensten van Intramed.  

Als voormalig fysiotherapeut begrijpt Carlo de uitdagingen waar praktijken en therapeuten mee te maken hebben. “De ontwikkelingen binnen de fysiotherapie gaan snel,” vertelt hij. “En ik weet waar therapeuten binnen Intramed tegenaan kunnen lopen, en wat juist goed werkt. Zo ben ik de perfecte schakel tussen praktijken en onze technische afdeling.”   

Ook iets voor jou? 

“Er zijn nog veel innovatieve mogelijkheden waarmee we de administratieve lasten kunnen verlichten en de patiëntervaring kunnen verbeteren. Slim werken wordt steeds belangrijker, en de verbinding tussen het vakgebied en de accountmanagers bij Intramed wordt steeds belangrijker.”  

Twijfel je nog of de rol van Accountmanager GGZ iets voor jou is? Carlo raadt aan: “Neem gewoon contact op en deel waar je over twijfelt! Heb je geen ervaring als accountmanager, maar wel veel kennis over de GGZ? En wil jij je graag inzetten om de administratieve lasten van de zorg te verlagen? Dan kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden!” 

Wil jij net als Carlo de stap nemen, en je op een nieuwe manier inzetten voor de GGZ als accountmanager GGZ? Wij komen graag met je in contact! Lees hier meer over de functie, of neem direct contact met ons op! 

Solliciteer direct!