Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Advies aanvragen

Intramed versie 9.0 beschikbaar

9 augustus 2017 – Eerder hebben we je al een vooruitblik gegeven op de inhoud van Intramed versie 9.0. Sinds vandaag is deze versie beschikbaar. In Intramed versie 9.0 hebben we een aantal veelgevraagde wensen opgelost en een aantal zaken toegevoegd, die het gemak van werken met Intramed verhogen.

Administratie

Doorplannen afspraken eenvoudiger
Het doorplannen van meerdere patiëntafspraken is nu een stuk eenvoudiger. Vanaf nu kun je gelijk een reeks vervolgafspraken inplannen voor de patiënt.

Nota zelf betalen of toch niet?
Vanaf nu is het vanuit de agenda direct inzichtelijk of de patiëntafspraken gedeclareerd worden naar de verzekeraar of betaald moeten worden door de patiënt zelf. In het laatste geval kun je de patiënt bijvoorbeeld direct een baliefactuur meegeven of laten pinnen.

Verbetering baliefactuur
Vanaf deze versie is het mogelijk om voor alle behandelingen in je agenda een baliefactuur te maken. Voorheen was dit alleen mogelijk als je de hoofdbehandelaar was van de patiënt.

Hoe heeft de patiënt je praktijk gevonden?
Misschien wordt er veel tijd besteed aan de Facebook-pagina van je praktijk, maar levert dit je weinig nieuwe klanten op. En kan het juist zinvol zijn meer tijd te besteden aan je praktijkwebsite. Voortaan kun je niet alleen registreren hoe de patiënt jouw praktijk gevonden heeft maar kun je die resultaten ook analyseren via een export en via de patiëntenlijst.

Teksten automatische e-mails
Bij het versturen van automatische e-mails voor online vragenlijsten, nota’s etc. is het nu mogelijk om de standaardteksten aan te passen.

Verslaglegging

Binnen het behandeldossier databasevelden als verplicht veld aanduiden
In het behandeldossier is het nu mogelijk om alle belangrijke velden voor jezelf, je praktijk of een audit (binnen je beroepsgroep), als verplicht aan te duiden. Bij zogenoemde databasevelden (bijvoorbeeld de verwijsdiagnoses) die worden overgenomen vanuit andere delen van het programma naar het behandeldossier, is dit nu ook mogelijk.

In de behandelplantabel huidige waarde(n) en doelwaarde(n) met decimalen weergeven
Van meetinstrumenten waarbij de meting een decimaal getal is, werden de decimalen niet weergegeven in de behandelplantabel. Voortaan worden ze wel weergegeven en kun je dus ook een doelwaarde als decimaal getal registreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Walking Impairment Questionnaire (WIQ) en de BMI-meting.

GGZ

Berichtenverkeer Jeugdhulp GGZ
We hebben het berichtenverkeer voor de Jeugdhulp GGZ (JW301 t/m JW316) ingebouwd. Met deze module kun je de uitgewisselde berichten rond de toewijzing in de Jeugdhulp met de gemeenten monitoren.

Op 31 augustus is Intramed 9.0 build 85 uitgeleverd, waarin een belangrijke update zit voor de Jeugd GGZ. Vanaf 1 oktober 2017 kunnen er namelijk nieuwe codes gebruikt worden in het iJWberichtenverkeer en komen anderen te vervallen:

– Er zijn twee nieuwe productcodes toegevoegd. Als je een nieuwe codelijst van het soort “Jeugdhulp” toevoegt, kun je voortaan bij “Productcategorie” ook kiezen voor “Jeugd-ggz” of “Landelijk ingekochte zorg”. Hierin zijn de nieuwe zorgproducten verwerkt.

– Alle landelijke productcodes onder productcategorie 52 vervallen.

DIS export
De DIS export kan nu gedaan worden over meerdere AGB-codes binnen 1 database.

Jeugdhulp GGZ
Het is nu ook mogelijk om per uur te declareren naar een gemeente.

Beveiliging

Ook is het voortaan mogelijk om de gegevens in Intramed nog beter te beveiligen via 2 Factor Authentication (2FA) oftewel “tweestapsauthenticatie”. Dat betekent dat je naast je Intramed gebruikersnaam en wachtwoord, een extra beveiligingscode moet invoeren bij het inloggen.

Overig

Naast alle bovenstaande ontwikkelingen zijn er nog een aantal punten opgelost in deze versie:

  • Handelingen, locaties, artikelen en richtlijnen de status “niet actief” kunnen geven
  • Landelijk Keurmerk (LDK) export is verbeterd
  • Sorteren op geboortedatum in patiëntenlijst is verbeterd
  • Chronische patiënten met correcte dossiers gaan weer automatisch mee voor de CQ-index
  • Geboortedatum patiënt zichtbaar in detailscherm agenda
  • Per klacht vastleggen of de verwijsbrief ontvangen is (met notificatie in de agenda!)
  • Meerdere behandelplannen in één behandeltraject gebruiken
  • Kleine verbeteringen voor MSZ

De complete inhoud van deze versie vind je in de uitgebreide documentatie in de proactieve help.
Met de e-releasenotes kun je de wijzigingen bekijken middels handige filmpjes. Deze kun je direct bekijken of downloaden.
Het installatiebestand Intramed 9.0 (build 85) en de releasenotes kun je hier downloaden.

Als je klant bent van Intramed OnLine, word je automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie. Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van Intramed 9.0 (build 85), dan kun je een verzoek indienen.

Heb je een andere hostingprovider, dan kun je bij hen de aanvraag doen.

Heel veel plezier met deze versie!

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met ons Service Centrum op 0182 – 621 121 of per e-mail helpdesk@intramed.nl.